PRIVACYVERKLARING

Privacyverklaring

Ilsezwart.com respecteert je privacy en neemt de bescherming van jouw persoonsgegevens uiterst serieus. Er zijn daarom passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Verantwoordelijke omgaat met de verwerking van de persoonsgegevens. Zo wordt onder meer aangegeven welke (categorieën) persoonsgegevens worden verzameld en voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt. Tevens geeft Verantwoordelijke aan welke wettelijke rechtsgrond ten grondslag ligt aan het verwerken van de persoonsgegevens. Deze privacyverklaring is van toepassing op alle bezoekers van deze website. Indien je niet akkoord bent met deze privacyverklaring, dient u de website te verlaten.

Persoonsgegevens

Wanneer je een reactie onder een van de artikelen of andere afbeeldingen plaatst op ilsezwart.com worden de volgende door jou zelf verstrekte gegevens verzameld: je naam, e-mailadres en IP-adres. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om eventueel met jou in contact te komen.

Waar worden deze gegevens voor gebruikt?

Deze gegevens kan ik gebruiken om contact met jou op te nemen als je bijvoorbeeld een vraag hebt achtergelaten of als jij een winactie gewonnen hebt. Ik zal contact met jou opnemen per mail om bijvoorbeeld jou adresgegevens op te vragen, uiteraard stuur jij deze enkel toe als jij hier zelf volledig achterstaat.

Derden

Ilsezwart.com zal je persoonsgegevens nooit aan derden verkopen en bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om bovenstaande doelen te realiseren. Je gegevens worden uitsluitend aan derden verstrekt wanneer de derde partij de gewonnen prijs rechtstreeks naar jou opstuurt, maar pas nadat ik hiervoor schriftelijk toestemming heb ontvangen van jou. Ook worden je gegevens aan derden verstrekt om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Verwijzing naar andere websites

Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op deze website.

Het kan zo zijn dat deze website links bevat naar andere website die niet worden beheerd en/of eigendom zijn van de Verantwoordelijke. Indien u door het klikken op deze link op een andere website terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van die website. Verantwoordelijke is op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor deze website of voor de privacyverklaring op deze website. Verantwoordelijke raadt u aan bij bezoek van deze website om hun privacyverklaring goed door te lezen, alvorens verder te gaan op hun website.

SSL Certificaat

Ilsezwart.com wordt gehost door wordpress.com en maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om ervoor te zorgen dat jouw persoonsgegevens niet in de verkeerde handen vallen.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze blog wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die ilsezwart.com gebruikt, worden gebruikt voor puur technische functionaliteit. bijvoorbeeld dat je niet steeds opnieuw je gegevens hoeft in te vullen bij het plaatsen van een reactie. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.  Cookies zorgen ervoor dat de website prettig werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag op de site bijhouden zodat we op maat gemaakte content kunnen aanbieden, denk aan artikelen op ilsezwart.com.

Je kunt je afmelden voor cookies. Ook kun je cookies uitschakelen door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Als je cookies uitschakelt kun je bepaalde delen van de website niet gebruiken.

Google Analystics

Ilsezwart.com maakt geen gebruik van Google Analytics, maar enkel van WordPress Statistieken.

Verzoek tot inzage, correctie of verwijdering

Jij hebt als bezoeker recht om je persoonsgegevens te corrigeren of te verwijderen. Denk hierbij aan een geplaatste reactie die je achteraf gezien verwijderd wil hebben. Mail jouw verzoek naar ilse.zwart@outlook.com en ik help je graag zo snel mogelijk, maar binnen de gestelde termijn van 4 weken, door op jouw verzoek reageren.

Klacht indienen

Als jij de indruk hebt dat de gegevens niet goed beveiligd zijn, er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien jij meer informatie wenst over de beveiliging van door ilsezwart.com verzamelde persoonsgegevens, kun je een klacht indienen door een e-mail te sturen naar ilse.zwart@outlook.com

Op grond van de privacywet heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens via deze link.

Wijziging van privacyverklaring

Ilsezwart.com behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring te wijzigen of aan te vullen.

Advertenties