iDeal Of Sweden × 15% kortingscode: BBXSPRING ❤ VALENTINE’S DAY

Aanstaande zondag is het weer Valentijnsdag. Het perfecte moment om jouw allerliefste vriend, vriendin of jezelf te verwennen met een nieuw item van iDeal Of Sweden! Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete telefoonhoesjes en andere items, zodat jullie wat inspiratie op kunnen doen!

Ontvang 15% korting bij iDeal Of Sweden op jouw hele bestelling met de kortingscode: BBXSPRING

1. STATEMENT CASE – STARRY NIGHTS

2. GOLDEN SWIRL 🥂

3. NIGHT OUT GOLD 🌙

4. WILD LEOPARD 🐆

5. GOLDEN MARBLE JADE 🌿

Naast deze musthave telefoonhoesjes heeft iDeal Of Sweden haar collecties de afgelopen tijd flink uitgebreid met onder andere: AirPods hoesjes, Laptophoesjes, Portemonnees, Ringmounts, Autohouders, QI Chargers, Powerbanks, Screen protectors, Paspoorthouders, Glacial flessen en nog véél meer in ontelbaar veel designs. De kwaliteit en service is écht top. Mocht je een probleem hebben, kun je altijd rekenen op de klantenservice en daarnaast is de levering vaak ook binnen 1-2 werkdagen.

Bekijk www.idealofsweden.nl voor alle items, de nieuwste collecties en vergeet niet om de kortingscodeBBXSPRING ⭐ toe te voegen aan je winkelmandje voor 15% korting! De kortingscode is geldig tot 30 mei 2021 23:59u.

Happy Valentine’s Day! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s