iDeal of Sweden SALE! 1+1 GRATIS 2020 + 15% extra kortingscode: BBXSPRING

Het is eindelijk weer zover! iDeal of Sweden is terug met haar té gekke zomeractie ‘1+1 gratis‘ en dit keer geldt ook de 15% éxtra kortingscode voor nog meer korting! 15% EXTRA KORTINGSCODE: BBXSPRING

UPDATE 💕 FLASH SALE 30/04/2020 – 05/04/2021 23.59 💕 Ontvang tot 70% korting op alle producten op de website en krijg 15% EXTRA korting met de code ⭐ BBXSPRING ⭐ Ga snel naar www.idealofsweden.nl en shop jouw favorieten! 🗨☕

Deze actie geldt op ALLE iDeal Of Sweden producten! (ring mounts, wallet cases, telefoonhouders, telefoonhoesjes, laptophoes, portemonnees, clutches, autohouders, screen protectors, airpods hoesjes, tassen, charging/opladers en kaarthouders en overige accessoires)

Buy 1, get 1 free
Buy 2, get 2 free
Buy 3, get 3 free
Buy 10, get 10 free

Ga naar de website idealofsweden.com en stop jouw favoriete telefoonhoesjes of andere items in jouw winkelmandje! De ‘2 for 1’ korting wordt automatisch verrekend en vergeet vooral niet om de 15% extra kortingscode: BBXSPRING toe te voegen.

iDeal of Sweden - Ilse Zwart - Kortingscode - www.ilsezwart.com

Tip! Bestel samen met je collega, vriendin, moeder, tante of nichtje. Zo delen jullie de verzendkosten. Je hebt je pakket meestal binnen 3 werkdagen in huis.

Welk hoesje is jouw favoriet?
Laat het weten in de comments!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s