IT’S CHRISTMAS TIME! 🥂 Daniel Wellington Musthaves × 15% kortingscode: ILSEZWART

It’s the most wonderful time of the year! ✨ Tijd om jezelf én je familie & vrienden eens goed te verwennen met een fantastisch cadeau.

About the brand

Daniel Wellington is al een aantal jaar mijn favoriete horloge en sieradenmerk. Alle horloges hebben een prachtig design en de kwalititeit is écht super. De horloges verkleuren niet en gaan jaren mee.

Vandaag deel ik met jullie mijn 4 favoriete horloges en sieraden van Daniel Wellington die ik heb mogen ontvangen in de afgelopen 3 jaar én een 15% kortingscode! Meer horloge bewonderen? Check mijn instagram @ilse.zwart of ga naar www.danielwellington.com 🛍

Favorites

  1. DW Iconic Link Watch Silver (28 mm) dit stijvolle zilveren horloge is prachtig te combineren met alle kledingstijlen! Ik draag op deze foto het kleinste model en ik vind dit een heel geschikt horloge voor iedere vrouw met een smalle pols.
  2. Classic Canterbury (36 mm) deze beauty maakt jouw outfit compleet! Ik match dit horloge graag bij een outfit waarbij ik veelal 1 kleur draag. Dit horloge zorgt voor die ene ‘touch’ om jouw look compleet te maken!
  3. Petite Melrose (32 mm) × Rose Bracelets (2) ongetwijfeld 1 van mijn faves! Dit horloge neem ik altijd mee op vakantie en is goed te combineren met andere gouden of zilveren sieraden.
  4. Petite Ashfield (32 mm) stijvol. Dat is het juiste woord voor dit sieraad. De Ashfield maakt jouw look compleet op een onopvallende maar belangrijke manier! Zeker in de winter draag ik de Ashfield graag.

Kortingscode

Wil jij nu ook zo’n prachtig horloge voor jezelf, je zus, je vriendin, moeder of tante bestellen? Twijfel geen moment! Je doet een hele goede aankoop waar je jaren lang plezier van zult hebben. Met de kortingscode: “ILSEZWART” ontvang jij maar liefst 15% korting op de gehele bestelling. Je bestelling wordt snel geleverd en voor vragen kun je terecht bij de professionele klantenservice van Daniel Wellington.

Veel liefs & hele fijne feestdagen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s