SAY HI! 🔥 ICONIC LINK BY DANIEL WELLINGTON 🔥 15% kortingscode: ILSEZWART

★ BIG NEWS! ★

Jullie hebben het in de afgelopen week vast al wel een keer voorbij zien komen op mijn Instagram, het prachtige horlogemerk uit Zweden, DANIEL WELLINGTON, heeft haar nieuwste collectie gelanceerd! De nieuwe collectie heeft de naam ‘Iconic Link‘ gekregen. De Iconic Link horloges zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in verschillende kleuren. DW Iconic link

DANIEL WELLINTGON
Gratis verzending boven de €40,00 – Gratis retour – 2 Jaar garantie – Snelle levering

Op de foto draag ik de ‘Iconic Link‘ in de kleur zilver met een witte wijzerplaat van 28 mm. Ik ben ontzettend enthousiast over het design en de vlindersluiting! Ik heb veel Daniel Wellington Iconic lInk watch kortingscode ILSEZWART .jpegcomplimenten gekregen van mensen uit mijn omgeving en het tofste aan deze collectie vind ik nog wel dat alle horloges unisex zijn. Dat betekend dat alle modellen geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen! Hoe leuk is dat?! (Cadeautipje!)

★ KORTING KORTING KORTING! ★ Zoals altijd heb ik weer een leuke kortingscode om met jullie te delen! Met de kortingscode: ILSEZWART – ontvang jij maar liefst 15% korting op alle artikelen. De kortingscode is heel 2019 geldig.

Goed om te weten! De Iconic Link is verkrijgbaar in verschillende maten qua wijzerplaat. Op de website kun je precies zien wat de lengte van het bandje is. De horloge banden zijn makkelijk verstelbaar bij een juwelier bij jou in de buurt of bij een Daniel Wellington verkooppunt.  Hieronder heb ik een screenshot toegevoegd van de website van Daniel Wellington. Hierop kun je goed zien wat de maten zijn en hoe de horloges op een vrouwelijke pols eruit zullen zien. Als je ‘HIER‘ klikt, verwijs ik je automatisch door naar deze ‘maatgids’ en het horloge dat ik heb mogen ontvangen.

DW.PNG

Ik ben gek op zilver én rosé, maar ik ben benieuwd naar welke kleur ‘Iconic Link’ jouw voorkeur uit gaat. Let me know!

Liefs,

Meer Daniel Wellington? Check dan deze artikelen:
★ DW Classic Petite – by Daniel Wellington
★ VALENTINESDAY × DANIEL WELLINGTON | kortingscode – discount

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s