Mijn nieuwste BODY ENGINEERS outfit + kortingscode: BEILSE15A

OFFICIAL BODY ENGINEERS ATHLETE

Zoals misschien al jullie weten ben ik sinds vorige maand een officiële ‘athlete’ van het sportmerk Body Engineers. Dit betekend in het kort dat ik een langdurige samenwerking ben aangegaan met Body Engineers en jullie zullen de komende maanden veel leuke sportoutfits voorbij zien komen op mijn blog en Instagram!

Een tijdje terug bestelde ik een nieuwe gym outfit bij Body Engineers! img_20190510_193510_5542439958393177695989.jpg
Body Engineers staat bekend om haar prachtige en goede kwaliteit sportkleding. In mijn vorige blogpost droeg ik de CLEOPATRA set in de kleur ‘Dutch Orange’, maar deze keer ben ik zelf een leuke combinatie bij elkaar gaan shoppen.

Gezien de zomerse temperaturen in Nederland vond ik het tijd om opzoek te gaan naar het perfecte mouwloze ‘losvallende’ shirtje in combinatie met een goed aansluitende sportlegging. Ik heb gekozen voor de volgende 2 items:
Basic Infinity Legging High Waist Sculpture 7/8 – Black – Size S
Loose Tank Prometheus – White – Size XS 

Body Engineers Kortingscode BEILSE15A

Ik heb al een aantal keren gesport in deze outfit en ik ben er écht super enthousiast over!
De sportlegging sluit perfect aan en zakt niet af en schijnt ook niet door. Het shirtje valt los om mij heen en is op verschillende manieren te dragen. Het shirtje schijnt ook niet door en is van goede kwaliteit! Kortom: AANRADER!

KORTINGSCODE – DISCOUNT CODE – RABATTCODE

Plaats nu jouw bestelling met de kortingscode: BEILSE15A 
Ontvang 15% korting op de gehele bestelling en voel je op je best in jouw sportschool!
★ www.engineered-life.com

MORE LIKE THIS? 

★ OFFICIAL BODY ENGINEERS AMBASSADOR ★ 15% korting met de code: BEILSE15A ★
★ ★ De 5 meest populaire iDeal Of Sweden hoesjes ★ 20% kortingscode
★ ★ De 10 meest gestelde vragen aan een ‘influencer’ ★ ‘Verdien jij er geld mee?’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s