Review: Zelfbruiner van #TANLIFE – Selfie Tan ’n Go Mousse Medium Dark + 15% kortingscode: ILSE

Hi!

Het is eindelijk weer zover! Het mooie weer komt er weer aan en vandaag was het in heel Nederland super lekker weer en weer tijd voor de jurkjes, rokjes en korte mouwen.

Vorige week hebben jullie misschien al op mijn Instagram een super mooi product voor onder de zonnebank voorbij zien komen van ‘Devoted Creations‘, maar vandaag heb in mijn witte benen even een extra color-boost gegeven met deze super lekker ruikende zelfbruiner van #Tanlife.

picsart_04-07-04366870325956868260.jpgHoe breng je het product aan? 

  1. Allereerst zorg je ervoor dat je benen goed verzorgt zijn. Ik heb de avond voordat ik de zelfbruiner ging gebruiken mijn benen geschoren en goed gescrubd.
  2. Bij het aanbrengen van zelfbruinproducten zorg ik er altijd voor dat ik ‘oude’ kleding draag. Het kan namelijk voorkomen dat je iets uitschiet met het product en het is dan erg zonde als je je nieuwe shirt weg kan gooien, omdat je het product er niet meer goed uitkrijgt.
  3. Gebruik een tanning-handschoen, zodat je geen vlekken op je handen krijgt en het is met een tanning-handschoen heel erg  makkelijk om het product goed aan te brengen op je huid.
  4. Schud het product goed van te voren, zodat alle vloeistoffen zich goed mengen. Zo voorkom je ook dat het product kan gaan vlekken.
  5. Pomp de zelfbruiner op je handschoen en breng het product geleidelijk aan over je huid. Maak roterende bewegingen
  6. Hoe langer deze zelfbruiner intrekt, hoe donkerder de kleur op je huid uiteindelijk wordt. Persoonlijk raad ik je aan om altijd te beginnen met het product 1 uur in te laten trekken. Vind je het resultaat mooi? Of mag het wel iets donkerder? Dan weet je dat voor de volgende keer!

Het resultaat!

Links de ‘BEFORE’ foto en rechts de ‘AFTER’ foto op het moment van aanbrengen en rechts de ‘BEFORE’ en ‘AFTER’ foto na het product 2 uur te laten intrekken en te hebben gedoucht. Ik heb het product 2 uur laten intrekken en toen ben ik onder de douche gestapt. Na het aanbrengen voelde mijn huid niet vies of plakkerig aan, maar juist heel normaal. De zelfbruiner heeft niet afgegeven op mijn kleding en het resultaat is vlekkeloos! SUPER! De linker foto is buiten gemaakt en de rechter foto binnen.

Mijn mening over #TANLIFE -TAN’N GO SUNLESS van SELFIE

Heel eerlijk gezegd ben ik altijd erg bang om een zelfbruiner aan te brengen. Dat komt doordat ik ooit (toen ik 14 jaar was) een zelfbruinertje had gekocht bij de Kruidvat en je zult al wel denken ‘dat ging vast niet goed’ – KLOPT! Mijn hele benen waren oranje.
MAAR! Deze zelfbruiner van #TANLIFE -TAN’N GO SUNLESS is écht 100% een aanrader voor ie-de-reen! Het product ruikt heerlijk en is makkelijk aan te brengen door de bijgeleverde tanning-handschoen. Ik ga het product zeker vaker gebruiken met zulk onverwacht mooi weer.

Gebruik de kortingscode ‘ILSE‘ en ontvang maar liefst 15% korting op jouw bestelling bij #Tanlife op www.tanlife.nl

Heb jij al eens van #Tanlife gehoord of ben jij benieuwd geworden naar de producten?
Laat het weten in de comments!

Liefs,

2 thoughts

  1. Ik heb al eens eerder een zelfbruinende mousse gebruikt en deze heb ik ook aangebracht op mijn gezicht, maar dat deed ik dan wel helemaal op het einde zonder de tanning-handschoen ‘opnieuw’ te vullen met de zelfbruiner. Je tanning-handschoen heeft dan al genoeg van het product opgenomen 😊

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s