Review: GOODIEBOX ❤

Hi lieve lezers!

Afgelopen week mocht ik in samenwerking met, de Goodiebox van dit moment ontvangen en ik vertel jullie graag meer over het concept van de Goodiebox en ik deel met jullie mijn mening.

Hoe werkt het?

De Goodiebox is een stijlvolle box die je maandelijks ontvangt met daarin 5 tot 7 beautyproducten van de beste merken. De Goodiebox zit elke maand gevuld met allerlei nieuwe, populaire en seizoensgebonden producten. Bij het aanmaken van je profiel kun jij jouw beauty profiel invullen, zodat de Goodiebox in kan spelen op jouw wensen. De box is altijd minimaal €65,00 euro.

Stap 1: Creëer jouw beauty profiel en laat weten waar jij van houdt!
Stap 2: Ontvang jouw box vól nieuwe producten en laat je iedere maand opnieuw verrassen!
Stap 3: Beordeel elke maand de producten die jij hebt ontvangen en verdien zo punten voor een nieuwe Goodiebox ! banner_hvordan

Wat als ik de box van deze maand nu he-le-maal niks vind?

Dan mag je hem retour sturen! Dit is één van de vele garanties van de Goodiebox. Als de box niet bij je past, kun je contact opnemen met de klantenservice en je box retour sturen. Zij zullen het geld terugstorten naar je rekening. Opzeggen is natuurlijk ook altijd mogelijk, stuur een mailtje naar hello@goodiebox.nl

Wat vind ik van de Goodiebox?

Ik vind het een super leuk concept! Ik ben eigenlijk het type dat altijd hetzelfde product opnieuw koopt als het eenmaal goed bevallen is, maar met deze box leer je andere producten kennen en zo kun je nieuwe favorieten vinden. De handcrème gebruik ik zelf niet, maar mijn moeder is dol op handcrèmes dus ik heb haar deze gegeven. De Batiste droogshampoo en de mascara heb ik vaak in de winkels zien liggen, maar ik heb deze producten nooit eerder kocht. Dankzij deze box weet ik 100% zeker dat ik deze producten ga toevoegen aan mijn stash!Goodiebox inhoud1

Voor meer informatie en het lid worden ga je naar www.goodiebox.nl 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s