★ Een dag naar de Huishoudbeurs 2019! ★ Aanpassingen & véél gezelligheid!

HAPPY MONDAY!

Vandaag is het alweer maandag, een nieuwe week én de 3e dag van de Huishoudbeurs 2019 is begonnen! Gisteren was het dan ein-de-lijk weer zover! Om 10:00u in de ochtend stond ik bij mijn moeder voor de deur om haar op te halen om ook dit jaar weer de Huishoudbeurs te gaan in de Amsterdam RAI.

Al een aantal jaar zijn wij trouwe bezoekers en de Huishoudbeurs is echt een evenement waar je als vrouw minimaal 1x in je leven naartoe moet zijn geweest. Er zijn een heleboel hallen met Beauty, Fashion, Food & Drinks en ga zo maar door. Je  moet soms wel eventjes tot 10 kunnen tellen, in verband met alle trolleys (maar die zijn toch wel verdomde handig, want met een tasje van 10kg de hele dag rondwandelen, wordt je ook niet bepaald gelukkig!)

Leuk nieuwtje voor alle trouwe bezoekers: de indeling is veranderd en er zijn veel nieuwe stands!

Op de Huishoudbeurs kom je een heleboel bekende bedrijven tegen die daar staan met hun stand en goede deals. Nadat je alle leuke stands hebt bezocht, wordt het tijd voor iets te drinken met wat lekkers en ook hier is zeker aan gedacht! Van pizza’s tot friet, Italiaans ijs en gezonde broodjes, de Huishoudbeurs bied voor ieder wat wils. Naast dit alles kun je ook genieten van de vele optredens en shows.

Wij hebben een super leuke dag gehad en ons zien ze volgend jaar zeker weer terug!

Mijn moeder en ik zijn met de auto gegaan, maar je kunt ook super makkelijk met het openbaar vervoer vanuit heel Nederland naar de Amsterdam RAI toe reizen.
Tip: koop een dagkaart bij bijvoorbeeld de Kruidvat. Dit scheelt vaak enorm!

Heb jij nog geen ticket gekocht? Koop jouw ticket nu op – www.huishoudbeurs.nl – en ga er volgend weekend een dagje op uit! Met je ticket heb je toegang op een dag naar keuze en op donderdag én op vrijdag is de Huishoudbeurs geopend tot 22:00 uur!
Je kunt je ticket vanaf je telefoon laten scannen.

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s