★ Mijn favoriete parfums! ★

It’s sunday again! Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete parfums van dit moment. Tijdens de feestdagen heb ik een boel lekkere luchtjes gekregen van mijn familie en ik heb een aantal all-time favourites.

Geuren brengen je vaak terug naar een bepaald moment en dat heb ik met al deze geuren. Hieronder kun jij mijn favoriete parfums vinden met mijn verhaal én een linkje naar de webshop bol.com, waar jij de parfums op dit moment voor de leukste prijs kan bemachtigen.

1. Sì – Giorgio Armani van €64,99 voor €45,00
April 2016 leerde ik mijn vriend Didier kennen, toevallig had ik ook net dit nieuwe geurtje en toen droeg ik hem elke dag.Si Giorgio Armani

2. J’adore – Dior  €71,00
Dit geurtje doet mij denken aan de tijd op het MBO samen met Julia. In ons laatste schooljaar waren we overal te vinden, behalve op school, maar als wij op school waren bestelden we onbeperkt pakketjes bij DOUGLAS met testertjes van J’adore.
picsart_01-20-063839711250426611699.jpg

3. Heat – Beyoncé van €26,99 voor €24,95
Dit geurtje heb ik op Kerst avond opnieuw van mijn vader gekregen. Dit geurtje doet mij denken aan de gezellige tijden van vroeger, toen we nog geen Instagram en Facebook hadden en toen ik tegen niemand vertelde dat ik iedere avond YouTube video’s keek, want dat was vreemd, haha!
Heat Beyonce

4. Light blue- Dolce and Gabbana van €52,50 voor €36,89
Toen ik 12 jaar was kreeg ik dit luchtje van mijn vader cadeau. Ik had totaal geen besef van de prijs en ik vond het geurtje súper lekker.. zelfs zo lekker dat ik het nodig vond om mijn hele slaapkamer vol te sprayen en toen was hij al bijna op..

5. Ma Vie – Hugo Boss van €53,99 voor €31,00
Dit geurtje kocht ik vrijwel tegelijk met Sì van Giorgio Armani. Ma Vie is een heerlijke zomerse geur en is ook zeker 1 van mijn favoriete parfums!

6. La Vie Est BelleLancôme van €67,00 voor €56,27
Dit geurtje kocht ik in 2015 voor het eerst rond de feestdagen. Ik was samen met een vriendin naar Apeldoorn om sushi te gaan eten en daarvoor brachten wij een bezoekje aan de DOUGLAS. La Vie Est Belle heb ik afgelopen kerst opnieuw gekregen van mijn vriend!
La Vie Est Belle Lancome

7. Trésor – Lancôme van €65,99 voor €46,00
Ook een geurtje die ik een aantal jaren terug voor kerst heb gekregen van mijn vader. Een hele lekkere geur, maar ook bijzonder. Dit geurtje doet mij altijd aan mijn familie denken.
Tresor Lancome

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s