MIJN TRAVEL GOALS ✈ Waar wil jij graag heen deze zomer?

De meeste Nederlanders zijn op dit moment alweer druk bezig met het plannen van hun zomervakantie en Didier & ik zijn ons ook aan het oriënteren! De afgelopen jaren zijn wij meerdere keren per jaar naar het prachtige eiland Mallorca toegevlogen en daar verbleven wij veelal in Cala d’Or en C’an Pastilla.

Wij zijn echt gek op Mallorca en op Cala d’Or in het bijzonder.
Het zeewater is super helder, de stranden zijn schoon, het weer is perfect en de mensen zijn super vriendelijk.

Dit jaar gaan wij 100% zeker  naar een andere bestemming toe.
Mijn zomervakantiebestemming moet aan de volgende ‘TRAVEL GOALS‘ voldoen:
✈ Maximaal 100 meter vanaf het schone strand (liefst direct aan zee)
✈ Maximaal 500 meter vanaf het gezellige centrum
✈ Een mooi uitzicht over de zee, ik ben verliefd op baaitjes
✈ Warm klimaat
✈ Heldere zee (zodat ik mijn voeten kan zien én zodat wij goed kunnen snorkelen!)
✈ Cala d’Or staat vól met witte huisjes/gebouwen, stiekem is dit voor mij ook een ‘GOAL

Heb jij een aanrader? Laat het mij zeker weten!
Je kunt een berichtje achterlaten in de comments, maar een mailtje is ook zeker welkom (ilse.zwart@outlook.com)

Liefs,

6 thoughts

  1. Wij gingen naar het Kripriotis Panorama Beach Hotel*****! Super lekker eten (buffetvorm), we hadden een suite en deze was enorm groot en het strand ligt aan de overkant van het hotel, prachtige zwembaden en vriendelijk personeel!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ook ik ben al eens op Mallorca geweest en dit was super leuk, echter heeft het (eveneens Spaanse) eiland Fuerteventura mijn hart gestolen.( Op mijn blog staan ook een aantal artikelen over Fuerteventura). Corralejo is een super leuke plaats aan het strand met een mooi centrum en ook el Cotillo is leuk (vissersplaatsje), maar heeft dus niet echt een ‘groot’ centrum. Als je gek bent op witte huisjes dan is het naastgelegen Lanzarote misschien ook leuk voor je. Het Griekse eiland Zakynthos is ook mooi met een fijne helderblauwe zee en mooie snorkel plekjes. Rondom het onbewoonde eilandje Lobos tussen Fuerteventura en Lanzarote kun je trouwens ook erg mooi snorkelen. Hopelijk heb je hier iets aan. Zelf gaan wij dit jaar een week je op citytrip naar Rome. Heel wat anders dus haha. Veel plezier met het uitzoeken, das altijd leuk!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s