★ MIJN 2018 INFLUENCERS TAG ★ Heeft het zijn van een ‘influencer’ mijn leven beïnvloed? Verdien ik er geld mee?

Hoi! Leuk dat je hier bent om ★ ‘MIJN 2018 TAG’ ★ te lezen!
Deze tag heb ik zelf geschreven. Mocht je hem over willen nemen, mag dat zeker!
Ik zou het leuk vinden als je aangeeft dat je de tag op ilsezwart.com hebt gevonden en ik ben super benieuwd naar jullie 2018, dus laat het ook zeker hieronder weten in de comments!

Heb jij grote veranderingen meegemaakt in 2018?
Ik ben dit jaar uit huis gegaan en ik ben gaan samenwonen met mijn vriend!
We kennen elkaar nu bijna 3 jaar en zagen elkaar sindsdien iedere dag. We wonen nu sinds oktober samen en met heel veel plezier!

Hoe was dit jaar voor jouw familie/vrienden met jou als influencer?
Ik spendeer veel tijd aan mijn blog en vooral mijn Instagram, maar ik vind familie en vrienden ook echt heel erg belangrijk. Het kan maar zo zijn dat je een weekje niets nieuws van mij voorbij ziet komen en daarna weer een heleboel berichten. Ik blog en post op Instagram, omdat ik het leuk vind en niet omdat het ‘moet’.
Mijn vrienden en familie reageren eigenlijk altijd positief. Ik vertel ze altijd over nieuwe samenwerkingen en vaak krijgen ze nog wel een ‘cadeautje’ van mij 😉

Heeft het zijn van een ‘influencer’ jouw leven beïnvloed?
Ja zeker. In 2017 ben ik begonnen met mijn blog en ben ik mijn Instagram gaan uitbreiden. Ik heb een heleboel toffe samenwerkingen mogen doen die ik nooit zal vergeten, waaronder de uitnodiging om aanwezig te zijn tijdens de Amsterdam Fashion Week.

Wat was jouw leukste samenwerking?
Poeh! Ik heb veel plezier gehad tijdens al mijn samenwerkingen.
Ik ga nooit een samenwerking aan als ik er niet achter sta, ongeacht wat zij mij bieden.
Een aantal samenwerkingen van het afgelopen jaar:
Albert Heijn, iDeal Of Sweden, Daniel Wellington, MOCKBERG, Vondel Watches, Amsterdam Fashion Week – ANKO, Onepiece, GARCIA, Droomparken, L’Oréal, Vichy, The Body Shop..

Heb je langdurige samenwerkingen met merken?
Ja! Ik ben brandbassador van iDeal Of Sweden en ik heb een langdurige samenwerking met Daniel Wellington. Beide super bedrijven en heel vriendelijk. Daarnaast ben ik ook in 2019 weer aanwezig op de Huishoudbeurs en ik mag kaartjes aan jullie weg gaan geven! Wanneer het zover is, horen jullie het direct.

vergoeding voor iedere samenwerking.
Ik blog en post op Instagram, omdat ik het leuk vind en niet omdat het moet, omdat ik er van ‘afhankelijk’ ben. Het geld dat ik verdiend heb met mijn samenwerkingen heb ik allemaal opzij gezet en daar gaan we in 2019 héle leuke dingen mee doen!!

Wat was je minst leuke samenwerking?
Oeh die heb ik in 2018 niet echt gehad. In 2017 zeker wel, maar daar hebben we het niet meer over.

Heb jij ooit een fantastisch aanbod afgeslagen?
Ja.. Ik stond niet volledig achter de samenwerking en het zou onwijs veel tijd van mijn leven in beslag gaan nemen. Familie en vrienden staan nog altijd om nummer 1.

Wie is jouw favoriete influencer?
Debi Flügge van @debiflue

Wat verwacht jij van 2019?
Ik hoop dat het net zo goed gaat als 2018 op gebied van bloggen/Instagrammen!
Mijn 2018 was echt een super jaar en ik heb doelen bereikt waar ik in het begin nooit over heb durven dromen.

Heb jij tips voor beginnende bloggers/influencers?
Wees jezelf! Wees trots op je werk en doe het alleen als JIJ er volledig achter staat.
Benieuwd hoe ik ben begonnen? Klik dan HIER.

2 thoughts

  1. Het ziet er echt naar uit dat je goed op weg bent als influencer! Ik zag al toffe foto’s en leuke samenwerkingen in je blog! Zou je een carrière als influencer ook ambiëren, of heb je naast het bloggen nog ander leuk werk?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s