Mijn favoriete verzorgingsproducten voor onder de zonnebank! | AUSTRALIAN GOLD EUROPE

Hi ladies! Een tijdje geleden (toen het nog aardig koud was in Nederland), ben ik een aantal keer naar de zonnebank gegaan. Best slim, want nu het eindelijk lekker weer is, ben ik niet meer zo wit en verband ik ook  niet!

De eerste keer toen ik bij de zonnestudio kwam, kreeg ik een zakje ‘Australian Gold Hardcore Black’ mee om mijzelf mee in te smeren. ‘Hardcore Black’ is een van de goedkopere, maar zeer zeker ook goede producten van Australian Gold Europe.
Al snel kwam ik in contact met Australian Gold Europe en zij raadde mij de 2 toppers aan: HOT & RUN WILD!

Wat vind ik van de producten van Australian Gold Europe?
Toen ik de producten binnen kreeg, viel het mij meteen op dat ze een heerlijke geur hebben, net zoals Hardcore Black heeft. Daarnaast zijn de crèmes makkelijk aan te brengen en krijg je geen vieze vlekken in je kleding. Je hebt niet veel nodig om je hele lichaam in te smeren en te verzorgen. Je wordt mooi, natuurlijk bruin van deze producten.

De crème zorgt voor snellere natuurlijke bruining en geeft je huid een boost.
Het zorgt ervoor dat je huid niet droog wordt en soepel blijft door de vele oliën, Aloë Vera en Vitamines A-C-E-F. Mijn favoriet? RUN WILD! Deze tropische zoete geur is echt heerlijk.

Na het zonnen kun je het best nog 3 à 4 uurtjes wachten voordat je onder de douche springt, zodat de crème haar werking kan doen. Na het douchen gebruik ik ook nog de ‘after sun’ crème van Australian Gold Europe, om mijn huid nogmaals te verwennen en de bruine tint wat langer te behouden.


Benieuwd naar de producten? Met de kortingscode ‘ILSEZWART’ kun je met korting jouw ideale flacon bestellen! Australian Gold Europe heeft op dit moment ook nog een andere super aanbieding lopen en geeft op hun website tips om het perfecte zon-resultaat te behalen! Kortom, het is zeker even de moeite waard om hun webshop te checken!

Geniet van het weer!

3 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s