VAKANTIETOPPER! Deze móet je gecheckt hebben! | Hotels in de spotlights I | Ola Es Ravells d’Or

De zomer is alweer in aantocht (ook al voelen wij daar op dit moment helemaal niets van) en het is tijd opzoek te gaan naar de perfecte vakantie voor deze zomer. Ik vind het echt leuk om opzoek te gaan naar de ideale vakantie en ik kan hier zelf ook uren over doen.

De komende tijd wil ik mijn favorieten met jullie delen op mijn blog. 
Vandaag heb ik een vakantietopper in Mallorca voor jullie die ik werkelijk waar iedereen kan aanraden!

Ola Es Ravells d’Or, Mallorca – Spanje

Voor de mensen die mij al een tijdje volgen, is het geen verrassing dat ik echt gek ben op Mallorca. 2 jaar geleden ben ik hier voor het eerst naartoe gegaan en ondertussen ben ik er alweer 4x geweest. Afgelopen zomer ben ik samen met mijn vriend naar Ola Es Ravells d’Or geweest in het centrum van Cala d’Or! 
Het hotel/appartementencomplex is onlangs gerenoveerd en heeft hele strakke, schone en mooie kamers. 
Je kunt het hotel ook herkennen van ‘red mijn vakantie’, gelukkig wel in de positieve zin, want veel families zijn afgelopen seizoen van dit programma verkast naar dit mooie hotel in Cala d’Or. 

Ola Es Ravells d’Or is een gezellig en modern appartementencomplex vlak naast het gezelligste centrum van Mallorca, Cala d’Or! (ongeveer 300 meter wandelen)
Het is een 3 sterren appartementencomplex en ziet er super uit.
L1E4824A1W300H201Op maximaal 2 minuutjes lopen (150 meter) sta je op het strand van Cala Gran.
Een klein stukje verder kun je Cala Ferrera, Cala Esmeralda en het strand Cala d’Or vinden.

Het appartementencomplex bestaat uit 4 gebouwen met allen 4 verdiepingen.|
In het appartement waar wij verbleven, was ook een kleine lift aanwezig.
Ola Es Ravells d’Or beschikt over 71 appartementen, grotendeels gerenoveerd.
(Mijn tip: als je boekt, geef aan dat je in de nieuwbouw wilt zitten.)

Het verblijf in dit appartementencomplex is op basis van logies. Je moet dus zelf zorgen voor eten en drinken, maar dat is in Cala d’Or geen enkel probleem! Direct naast het hotel vind je al een aantal  supermarktjes, winkeltjes en restaurantjes.


Mijn vriend en ik hebben er vorig jaar voor gekozen om voor een paar tientjes meer een kamer te boeken met een aparte slaapkamer, een 2 kamer appartement.
Als je een studio boekt, heb je geen aparte slaapkamer.

Iedere avond kan je genieten van live shows bij Tropical Garden.
Tropical Garden is de tuin van het hotel waar echt iedereen van harte welkom is!
Naast het zwembad van het hotel is er een leuke bar te vinden waar je lekkere  hapjes en drankjes kunt bestellen en ondertussen genieten van de shows.

Al het animatie personeel is zeer vriendelijk! Zowel tegen kinderen als tegen volwassenen. Ze spreken zowel Engels, Frans als Duits.

Mijn vriend Didier en ik hebben een hele leuke en fijne vakantie gehad, mede door de ligging en het hotel. Al het personeel is vriendelijk en er is genoeg te doen voor jong en oud. Ik raad iedereen Ola Es Ravells d’Or aan!

Welk hotel zou  jij graag terug willen zien in ‘Hotels in de spotlights deel II‘?
Ik zou het tof vinden als je in de comments liet weten welk hotel ik móet checken!

1364572


3 thoughts

  1. Wat spreekt je zo aan aan Mallorca. Ik heb het al een paar keer overwogen, maar krijg het niet over mijn hart om naar ginder te gaan. Misschien kan je me overtuigen. Ik zoek nog 1 bestemming dit jaar.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wauw als ik deze foto’s bekijk wil ik zo graag op vakantie en wel nu 😍 Ik ga weer naar Santorini deze vakantie, ook echt een aanrader! 💋

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s