‘Hoe overleef ik’ de HUISHOUDBEURS 2018 | Een dagje Amsterdam met mijn moeder!

Het is weer zover! ‘Trolleys en massa’s huishoudvrouwen!’

De HUISHOUDBEURS is afgelopen weekend van start gegaan en samen met mijn lieve moeder ben ik ook dit jaar weer van de partij geweest. Beauty, Fashion, Interieur en heel veel eten en de lekkerste nieuwe drankjes!

Mijn moeder en ik gaan jaarlijks naar de Huishoudbeurs in RAI Amsterdam en het is elke keer weer heel gezellig en super leuk. In 2017 zijn wij op de laatste zondag van de beurs gegaan, maar dit jaar gingen wij op de eerste zondag, 18 februari, toen de Negenmaandenbeurs nog niet open was.

Als mensen aan de Huishoudbeurs denken, denken ze toch vaak direct aan trolleys en massa’s huishoudvrouwen die alles kopen wat los en vast zit en ja, haha, gedeeltelijk heb je zeker gelijk als je er zo over denkt!

Er zijn inderdaad veel trolleys en massa’s huishoudvrouwen die helemaal los gaan, maar het is ook súper gezellig en er zijn een heleboel leuke stands/merken met te gekke producten die je niet dagelijks tegen komt.

De RAI is tijdens de huishoudbeurs verdeelt in verschillende hallen, iedere hal heeft haar eigen thema, bijvoorbeeld de ‘Food & Drinks’ en de ‘Fashion’ hal.

Hieronder vind je de plattegrond:

Mijn moeder en ik hebben alle hallen bezocht. Bij de FOOD & DRINKS hallen promoten verschillende merken hun nieuwste producten. Zo staat MILKA er met haar nieuwste chocolade repen, YILDIZ met zijn nieuwste sausjes, LIPTON met haar Ice Tea en KATJA met snoepjes.
in de FOOD & DRINKS hal kun je ook een bezoekje brengen aan een afgeschermd gedeelte, waar je de nieuwste likeurtjes en drankjes kunt proeven.

Bij de FASHION & BEAUTY hal kun je jezelf lekker laten verwennen met een massage, je kunt je haren laten krullen, je laten adviseren over huidverzorgingsproducten en je bent hier op het juiste adres voor leuke nieuwe sneakers en andere fashion items!

Benieuwd naar alle standhouders? Waaronder bijvoorbeeld ook Blond Amsterdam? Klik HIER om naar het overzicht te gaan.


Hoe ‘overleef’ ik de Huishoudbeurs?
– Zorg ervoor dat je goede zin hebt! Het is waarschijnlijk druk en je kan af en toe een duwtje krijgen van een enthousiast vrouwtje die het koopje van haar leven ziet. (Gewoon om lachen!)
– Zorg voor een goede stevige tas! Je krijgt nou eenmaal een boel leuke spulletjes en het is een drama als je deze niet kwijt kunt.
– Ga je voor een trolley? Lekker doen! Waarom niet? Jij hebt geen halve hernia als je thuis komt. Maar, pas wel op de andere mensen die graag hun enkels willen behouden.
– Pin wat geld vóórdat je gaat. Oké, je kunt ook daar pinnen, maar het is best lekker als je niet eerst daarvoor een kwartier in de rij hoeft te staan toch? (Bij veel stands kun je wel pinnen hoor!)
– Als je man zeurt dat hij mee wil, neem hem mee en gebruik hem als pak ezel, niets is makkelijker.
– Ben jij een échte koopjesjager? Ga dan op de laatste zondag van de beurs. Veel standhouders willen hun beursproducten niet mee terug nemen en dan gaan de producten er vaak súper goedkoop uit!
– Zere voeten? Ga ergens op een terrasje zitten. Dit jaar hebben ze heel veel terrasjes tussendoor ‘geplaatst’ en er is altijd ergens wel een plekje vrij om even te chillen.

Twijfel je om te gaan? Ik zou je aanraden om het gewoon eens te doen.
Als je er nooit bent geweest, weet je ook niet hoe het werkelijk is.
Je kunt dit jaar naar de Huishoudbeurs tot en met 24 februari 2018.

Je kunt dagkaarten kopen, maar ook avondkaarten.
Klik HIER om naar de kaartverkoop te gaan.
Je kunt ook kaartjes aan de deur kopen, maar die zijn ietsjes duurder.

Volgend jaar zijn wij er zeker weer bij!
Ga jij naar de Huishoudbeurs? Laat het hieronder weten in de comments!

6 thoughts

  1. Je hebt echt een superleuke en mooie blog! Ik heb je daarom genomineerd voor de sunshine blogger award. Hopelijk wil je mee doen, het artikel komt morgenochtend online 😘

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s