MY FAVORITE QUOTES ATM| #2

PINTEREST: www.pinterest.com/ilsezwartcom

2 thoughts

  1. Ik ben momenteel nog steeds in een gestreste periode waarbij ik dringend mijn levenswijze moet aanpassen wegens gezondheidsredenen. Een hartritmestoornis ontwikkelen is erger dan je denkt… Maar hey, deze quotes maken mijn dag/avond weer goed dankzij jouw blogpost! Ik wil geen dramaqueen zijn, don’t worry 😉
    Wat ik hierboven heb geschreven, is ook de reden waarom ik geen blogposts meer kon posten de afgelopen maand…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s