GET READY WITH MAYBELLINE | #TOTALTEMPTATIONLOOK

Ready for the #totaltemptationlook? Maybelline heeft een nieuwe lijn op de markt gebracht met bijzonder mooie en fijne producten die ik maar al te graag met jullie deel!

Allereerst, deze 4 perfect matte lipsticks in de kleuren CRUEL BABY, CHILLING GREY, SMOKEY TAUPE en CONCRETE JUNGLE.

CRUEL BABY is een donkerrode kleur lipstick die past bij vrijwel iedere huidskleur.
CHILLING GREY is een licht, grijs-paarse lipstick.
SMOKEY TAUPE is de roze kleur die iedere vrouw in haar make-up stash moet hebben.
CONCRETE JUNGLE is een donkerpaarse lipstick, waar je van moet houden.

Alle kleuren zijn mat op je lippen en blijven bij mij een goed zitten. Als ik lipstick op heb, zorg ik er zelf altijd al voor dat ik die lipstick ook de gehele dag bij me heb, zodat ik hem kan bijwerken op momenten dat het moet! Hieronder de swatches:

SWATCHES MATTE LI|PSTICK MAYBELLINE NEW YORK

Eigenlijk gebruik ik altijd dezelfde waterproof mascara van L’Oréal Paris, maar voor deze maak ik graag een uitzondering! Deze mascara met grote borstel zorgt ervoor dat je wimpers lang en vol lijken. De mascara blijft goed zitten, maar is in de avond gemakkelijk te verwijderen met oog make-up remover. Deze mascara is verkrijgbaar voor €15,99.

En, last but not least, deze highlighter/eyelinerpennen! Zijn het geen beauties? Ze hebben een paarse en een goude kleur en een fijne textuur, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanbrengen voor de #totaltemptation ooglook van Maybelline New York!

2018-01-27 011517398688..jpg

Mijn favoriete product van deze lijn? Ik ben zelf erg fan van de Cruel Baby Matte Lipstick en de Smokey Taupe Matte Lipstick. Ik hou echt van deze kleuren en de kwaliteit en prijsverhouding is top! Deze producten zijn allemaal te koop bij o.a. Kruidvat.
Let op! Kruidvat heeft momenteel een aanbieding: 1+1 GRATIS op alle producten van MAYBELLINE!

Zou jij donkerpaarse lipstick dragen?
Laat het weten in de comments!

6 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s