STYLISTA by L’Oréal Paris | Met o.a. hét perfecte serum voor glad, zacht en glanzend haar!

Waar ik gek op ben? Ik ben gek op het uittesten van nieuwe producten en als de producten dan ook compleet aan mijn verwachtingen voldoen, dan is het zeker een review op mijn blog waard!

Afgelopen week ontving ik van L’Oréal deze doos vol met producten van de STYLISTA lijn van L’Oréal Paris. Makkelijk in gebruik, fijne geur, zacht haar en tot 24u resultaat!

Wat mij als eerst op viel, waren de vrolijke kleurtjes en mooie flacons.
In het pakket zaten 6 STYLISTA producten, waar ik echt oprecht mega enthousiast over ben!

Ik moet wel eerlijk zeggen, het potje met L’Oréal Paris Stylista Shorthair Cream-wax heb ik niet zelf uitgeprobeerd, maar mijn moeder wel en voor alle meiden met ‘korthaar’, is dit een goedwerkend product en het is een vrolijk potje! De Cream-wax is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat voor €7,99

L’Oréal Paris Stylista Big Hair Spray – €7,99
Een spray voor haar wat een beetje volume nodig heeft! Deze spray heeft een lekkere vanille geur en is geschikt voor ieder haartype
img_20180115_173013_969677207117.jpg
L’Oréal Paris Stylista Bun Gel-Spray – €7,99
Draag jij graag een knot? Ik wel, maar het lukte mij nooit om zo’n perfecte volume knot op mijn hoofd te krijgen. Je hebt maar een klein beetje van deze Bun Gel-Spray nodig voor de perfecte knot! Een flacon met een lieve roze kleur met een rozenblaadjes geur.

L’Oréal Paris Stylista Beachwave Mist – €7,99
Geen krullen, niet zo stijl, maar dé perfecte beachlook, die creëer je zeker met deze Beachwave Mist! Dit product heeft een lekkere geur en het effect is op zowel kort als lang haar fantastisch. Het effect blijft zeker 24u zichtbaar, maar ik raad je aan om er niet mee te gaan slapen, want met mijn wilde gedraai, zag mijn haar er de volgende ochtend uit alsof ik een storm op zee had overleefd. Wel een goede beachlook.

L’Oréal Paris Stylista Curl Tonic – €7,99
Van mijzelf heb ik geen krullen, maar een klein beetje van deze tonic doet zelfs wonderen als je het aanbrengt op handdoek droog haar en vervolgens je haar gaat krullen. Mijn krullen blijven de hele avond zitten en de dag erna zie je zelfs nog een lichte krul!

L’Oréal Paris Stylista Sleek Serum – €7,99
MIJN FAVORIET! Dit is echt een súper fijn serum voor meiden met een beetje ‘pluizig’ haar. Ik gebruik 2 pompjes en masseer deze zacht door mijn hele haar. Je ziet direct effect, glanzend en zacht haar zonder dat het er ‘vettig’ uit ziet. Afgelopen zaterdagavond had ik mijn haar er ook bij gestijld en hieronder heb ik een fotootje voor jullie. De kwaliteit is niet zo best, maar even voor het idee.. top toch?!
img_20180121_012230_118698515736.jpg
Ik word helemaal happy als ik naar de producten kijk, mede door de vrolijke kleurtjes die L’Oréal voor deze lijn heeft gebruikt. Ik ben benieuwd of jij al bekend bent met de producten van de STYLISTA lijn of welk product je op dit moment het meest aanspreekt! Laat het zeker even weten, hieronder in de comments!

14 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s