PRODUCTENLIJN BUDDY TANTINO | Gereviewd door mijn vriend, Didier!

HAPPY NEW YEAR EVERYONE! Allereerst wil ik iedereen een heel fijn en gezond 2018 wensen! Ik hoop dat jullie allemaal een fijne jaarwisseling hebben gehad en klaar zijn voor weer een nieuw jaar! That all your wishes may come true

Even iets anders! Mijn vriend heeft afgelopen maand van JohnBeerens.com een super tof pakket ontvangen. In het pakket zaten vrijwel alle producten van de productenlijn van Buddy Tantino en hij deelt graag met jullie zijn mening!

Geschreven door Ilse, verteld door Didier:
Een pakketje voor mij (Didier), dat gebeurd niet vaak. Meestal test Ilse de producten, maar dit keer was het de beurt aan mij. Zoals je kunt zien op de foto hierboven, was het pakket een beste verrassing voor mij. Bijna alle producten van Buddy Tantino kreeg ik opgestuurd om te testen.

Alle producten ruiken goed en zijn makkelijk en zuinig in gebruik. Je hebt maar een klein beetje nodig, waardoor je lang met de producten kan doen.
Mijn favoriete product? Als ik moet kiezen: Buddy Tantino 24/7 Finest Crafted Cream.
Bij andere creams heb ik altijd dat het erg prikt en dat is met deze cream niet zo. Het maakt je gezicht lekker zacht en het ruikt ook echt goed.

Ilse: ‘Oké, deze lijn is dus een must-have voor iedere man? ‘
Didier: ‘Ja zeker! Alles is top, maar de Finest Crafted Cream is echt mijn favoriet. Gelukkig heb ik maar een klein beetje nodig per keer, maar als hij op is bestel ik hem zeker weer!’

Hieronder kun je alle producten en de productinformatie terugvinden. Je kan ook op de productnaam klikken om direct naar het product op de website toe te gaan. Ik ben er super blij mee.
John Beerens, Buddy Tantino, ik wil nooit meer iets anders, bedankt!

manmetbaard-20171215073017
Producten + informatie:
Buddy Tantino Italian Brushless Shaving Pasta-150ml – €19,95
De Buddy Tantino Italian Brushless Shaving Paste zorgt voor een zeer glad scheerresultaat. Alle haartjes zijn weggewerkt. Er is geen aparte borstel nodig bij het op kloppen vandaag de scheerpasta. Volgens de kappers is de scheerpasta verbluffend goed van kwaliteit. In alle producten van Buddy Tantino zit een formule toegepast. Deze formule is ontwikkeld vanuit een miljoenen jaren oud zeldzaam gesteente, Amaril. Door het gebruik van deze formule voelt de gebruiker zich sterker, jonger, vitaler en energieker. Ook herstelt de huid zich sneller.
Buddy Tantino 24/7 Finest Crafted Cream-100ml  – €19,95
De Buddy Tantino 24/7 Finest Crafted Cream is een unieke gezichtscrème. De gezichtscrème is bijzonder hydraterend. Hierdoor voorkomt het rimpels en stimuleert het de cel productie. Het gebruik van deze crème zal resulteren in een bloeiende en frisse huid. Ook is de 24/7 Finest Crafted Cream dezelfde geur als alle andere producten in de Buddy Tantino lijn. In alle producten van Buddy Tantino zit een formule toegepast. Deze formule is ontwikkeld vanuit een miljoenen jaren oud zeldzaam gesteente, Amaril. Door het gebruik van deze formule voelt de gebruiker zich sterker, jonger, vitaler en energieker. Ook herstelt de huid zich sneller.
Buddy Tantino Old School Blended Cologne-100ml  – €27,95
De Buddy Tantino Old School Blender Cologne is een mannelijke pittige parfum. De geur is niet al te warm of te dominant. De huid zal zich verfrissen en stimuleren. De parfum is bij uitstek geschikt als aanvullen op andere producten in de verslavingslijn. De geur zal zich verdiepen en versterken. Zo zal het onderdeel worden van iemands persoonlijke lichaamsgeur. In alle producten van Buddy Tantino zit een formule toegepast. Deze formule is ontwikkeld vanuit een miljoenen jaren oud zeldzaam gesteente, Amaril. Door het gebruik van deze formule voelt de gebruiker zich sterker, jonger, vitaler en energieker. Ook herstelt de huid zich sneller.
Buddy Tantino Best Barber After Shave Balm- 100ml  – €19,95
De Buddy Tantino Best Barber After Shave Balm heeft een verzorgende en verzachtende werking op de huid direct na het scheren. De huid herstelt snel van de huidirritatie. Na het aanbrengen van de Shave Balm zal de huid direct gevoed en gehydrateerd worden. De huid zal een zacht en comfortabel gevoel geven. In alle producten van Buddy Tantino zit een formule toegepast. Deze formule is ontwikkeld vanuit een miljoenen jaren oud zeldzaam gesteente, Amaril. Door het gebruik van deze formule voelt de gebruiker zich sterker, jonger, vitaler en energieker. Ook herstelt de huid zich sneller.
Buddy Tantino Firm Hold Putty-90ml  – €19,95
De Buddy Tantino Firm Hold Putty heeft een erg sterke hold. Dit is perfect voor mensen met kort en dun haar. Met de putty kun je je haar alle mogelijke manieren stijlen. Het is een hard product. Het product moet warm worden gemaakt door het in de handen te wrijven.  Heel de dag blijven de haren in vorm door de Buddy Tantino Firm Hold Putty.
Buddy Tantino Matte Molding Clay-90ml    – €19,95
De Buddy Tantino Matte Molding Clay is een matte klei die perfect is voor het stijlen van het haar op elke gewenste manier, zonder uitgedroogde stijfheid. Het geeft een zeer goede hold en de klei wordt niet als bij een gel heel hard.
Buddy Tantino Daily Moisterizing Anti-Dandruff Shampoo-250ml  – €21,95
De Buddy Tantino Daily Moisterizing Anti-Dandruff Shampoo is een anti roos shampoo gemaakt voor gevoelig haar. De formule reinigt, hydrateert en zorgt voor beheersbaarheid. De shampoo zorgt meer kracht in het haar en dat het haar niet gaat pluizen. Het verstevigt en herstelt het haar op een dagelijkse basis. In alle producten van Buddy Tantino zit een formule toegepast. Deze formule is ontwikkeld vanuit een miljoenen jaren oud zeldzaam gesteente, Amaril. Door het gebruik van deze formule voelt de gebruiker zich sterker, jonger, vitaler en energieker. Ook herstelt de huid zich sneller.

  

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s