Instagram Tag 2017

Het is alweer december en ook al bijna 2018.. Jeetje wat is de tijd dit jaar weer snel gegaan! Sinds april dit jaar ben ik ‘actief’ geworden op Instagram en sinds juni 2017 ben ik http://www.ilsezwart.com gestart om met jullie mijn passie te delen.

Vrijdag werd in getagd in de ‘Instagram Tag 2017’ door Anouk Antonissen, een super lieve en leuke meid die ik ‘ken’ via natuurlijk Instagram!

Ik heb dit jaar super veel mooie en leuke dingen mee gemaakt, mede dankzij mijn lieve volgers op Instagram. Ik vind het ook super leuk om mensen terug te volgen en ik vind het heerlijk om ’s ochtends wakker te worden en eerst even door mijn Instagram te scrollen.

Anouk, bedankt voor het taggen, ik vind dat je het super goed en leuk doet en ik wens je alvast een top 2018! Lieve lezers, check ook zeker even haar blog: anoukantonissen.com

Mijn Instagram Tag

1. Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?
Hieronder mijn top 9! In 2017 ontving ik tot nu toe 260.2k likes. Over het algemeen scoren de foto’s waar ik zelf op sta en sieraden foto’s altijd wel goed! Ik ben zelf ook groot fan van mooie plaatjes van de omgeving. Zoals bijvoorbeeld de 3e. Dat was op een zondagmiddag in Amsterdam nadat ik mijn Nikkie Delfina Boots na eeuwen twijfelen had gekocht!
story_01683365681.png
2. Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram in 2017?
Dat was afgelopen weekend (10 december) toen er super veel sneeuw lag. Ik had nog foto’s nodig voor mijn samenwerking  met Yolora en toen had mijn vriend meerdere spontane foto’s gemaakt, waaronder deze! 
screenshot_20171216-194127460821708.png

3. Wat is de allereerste foto die je (in 2017) plaatste op Instagram?
Dat was op 1 januari na 00.00u. Ik verbleef toen met mijn vriend in het NH hotel in Utrecht om samen het nieuwe jaar in te gaan. 
screenshot_20171216-194223294279225.png

4. Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf op staat?
Misschien is allerleukste niet het perfecte woord, maar dit is zeker wel de meest dierbare foto die ik in 2017 heb gedeeld. Dit was voordat ik echt actief en groter werd op Instagram. Een foto met mijn moeder, zusje en lieve oma die in augustus is overleden.. 
screenshot_20171216-194241660081871.png

5. Van welke Instagramfoto uit 2017 krijg je ter plekke heimwee?
Wauw, ik krijg van zo ongeveer het hele ‘juni’ gebied heimwee. Werkelijk waar alle foto’s van Mallorca geven mij heimwee. Wat houd ik van dit eiland.. 
screenshot_20171216-200147293784690.png

6. Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 op Instagram deelde?
Uhm, ik post eerlijk gezegd niet heel veel food-posts, maar als ik er 1 plaats is het 9/10x SUSHI! 
screenshot_20171216-1942541874773672.png

7. Wat is de allerleukste foto die je in 2017 maakte van een (huis)dier?
Ik ben ook geen groot huisdier poster, maar dit is een filmpje van ons konijn, Lucky!
screenshot_20171216-1943541899071429.png

8. Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij dit jaar het meest?
Ik gebruikte in het begin echt enkel Instagram en speelde daarbij met warmte, helderheid en contrast, maar ik gebruik nu ook steeds vaker VSCO. Persoonlijk ben ik geen fan van extreem ‘geblurde’ gezichten. Iedereen is toch gewoon goed hoe hij/zij is? Ik heb nou eenmaal geen egale huid en ik gebruik ook geen foundation. 🙂

9. Wat zijn jouw meest gebruikte hashtags op Instagram (top 5)?
Poeh, ik ben er zo’n één die gewoon een memo bestandje klaar heeft staan met standaard hashtags en deze gebruik ik om ‘gevonden’ te worden door onder andere, andere mensen die opzoek zijn naar plaatjes en medebloggers! – #dutchblogger #amsterdam #ootd #travelblogger en ik probeer het altijd erbij te zetten #collaboration als het gaat om een samenwerking. Daarbij wil ik wel zeggen dat ik enkel samenwerk met bedrijven waar ik mij goed bij voel en gerust -nee- zeg als ik mij er niet prettig bij voel of het niet binnen mijn doelgroep past.

10. Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?
– @negin_mirsalehi
– @debiflue
– @thriftandthreads
En natuurlijk allle andere leuke Instagram meiden, waarvan je eigenlijk iedere post wel liked en dat krijg je vaak ook terug! Anouk, Laura, Chelesta, Emily (Zweden) en nog meer!

Welk programma gebruik jij om je foto’s te ‘bewerken’? Laat het weten in de comments!
Neem de tag gerust over, ik zou het alleen wel leuk vinden als je erbij vermeld dat je de tag via mij gevonden hebt!

Liefs,

 

5 thoughts

  1. Zo te lezen heb je een mooi jaar achter de rug, Ilse. Alvast een fijn en net zo’n mooi en gelukkig jaar voor jou en je vriend toegewenst voor 2018.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s