Het ultieme kerstcadeau voor elke vrouw! | EARPARTY | LUCARDI

De feestdagen komen er weer aan, tijd om jezelf of je vriendin, moeder of zusje te laten stralen én te verwennen met een paar (of meer..) lieve oorbelletjes van Lucardi!

Sinds ik gaatjes in mijn oren heb, [lees: al 13 jaar] ben ik bekend met de sieraden van Lucardi. Toen ik jonger was ging ik altijd naar de Lucardi Juwelier in Zutphen samen met mijn vriendinnen na schooltijd, in de weekenden met opa&oma én.. ik heb hier mijn 2e gaatjes laten schieten toen ik 18 werd!

Als je in een Lucardi winkel loopt, kun je gerust rondkijken. Ik vind het zelf altijd erg vervelend als het personeel direct in mijn nek staat te hijgen en mij 3x vraagt of ze mij ergens mee kunnen helpen. Herkenbaar? Dit is bij Lucardi niet het geval. Ze laten je rustig kijken en als je hulp nodig hebt, staan ze voor je klaar!

Lucardi heeft een uitgebreide sieraden collectie voor jong en oud en ze gaan erg mee in de trends van het moment. Zo hebben ze een groot assortiment aan minimalistische oorbellen, maar ook de grote creolen zijn weer helemaal in!

De sieraden zijn betaalbaar en van een goede kwaliteit. Je kunt zelf kiezen hoe gek je het maakt door de gemakkelijke ‘prijs’ instellingen op de website.

Ik ben helemaal verliefd op mijn ‘Tree of life’ goudkleurige oorbellen. Ze hebben het ideale formaat, zijn sierlijk, maar niet overdreven aanwezig. Deze oorbellen zijn ook verkrijgbaar in zilver en rosé.


Ben jij ook benieuwd geworden naar de gehele oorbellen collectie van Lucardi?
Check dan snel hun website!

De sieraden worden echt leuk ingepakt en zijn direct cadeau-proof voor deze kerst!

Wat voor soort oorbellen draag jij het liefst? Laat het even weten in de comments!

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s