#STRONGERSWEDEN SPORTSWEAR

Afgelopen week ontving ik een heel leuk pakketje met sportartikelen van mijn samenwerking met het sportkledingmerk #STRONGER uit Sweden!

Ik had 2 artikelen besteld, namelijk een sport-bh en een sportlegging.
De artikelen zaten verpakt in een mooie doos van het merk en in de doos zaten de 2 artikelen in hersluitbare zakjes. Kortom, super!

Toen ik de artikelen uit de zakjes had gehaald voelde het stofje van de legging en de sport-bh direct goed aan. De legging heeft een hele stevige band bij je taille/middel en ik twijfelde heel even of dit wel lekker zou zitten, máár het zit juist heel fijn!

Gisterochtend ging ik samen met mijn vriend naar de sportschool en was het tijd om de sportkleding uit te testen en tijd voor een kleine fotoshoot! Ik was heel erg benieuwd, maar zowel de legging als de bh zitten geweldig. Je hebt geen ‘benauwd of opgesloten’ gevoel in de kleding en het stofje voelt licht, maar is op een of andere manier toch goed dik, waardoor je broek niet doorschijnt bij het squatten of een andere oefening.

Wat mij betreft zijn deze items van Stronger een dikke + en raad ik iedereen aan om een kijkje te nemen op hun website: www.stronger.nl

 

5 thoughts

  1. Heel mooi! Leuke print zeg! Ik zit momenteel met een zwangere buik, dus ik zoek me suf naar een leuke squatproof zwangerschapslegging. Nog niet te vinden!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s