#WHOLETTHEDUCKSOUT | Mysterieuze badeendjes gespot door heel Nederland?! | DE ONTKNOPING!

Op verschillende plaatsen in Nederland doken sinds gisterenochtend verschillende badeendjes op. Nou ja, badeendjes, reuze eenden! Ze droegen een grote goude medaille om hun nek met daarop de website en de hashtag #WHOLETTHEDUCKSOUT. Het was een groot mysterie in Nederland, want kwamen ze vandaan? Via de site  van http://www.wholettheducksout.nl liep er een grote klok af naar vanavond 20.00u, het tijdstip van de ontknoping!

Het bleek een mega grote  actie te zijn van VakantieVeilingen en Make-A-Wish.  Voor degene die deze 2 organisaties nog niet kennen: via VakantieVeilingen kun je bieden op een heleboel verschillende activiteiten, avondjes uit, restaurantbonnen en Make-A-Wish is een non-profit organisatie die zich geweldig inzet voor alle ernstig zieke kindjes in Nederland om hun kracht en hoop te geven voor in de toekomst én hun grootste wens in vervulling laten gaan..

Je kunt nu namelijk bij VakantieVeilingen bieden op verschillende arrangementen/activiteiten en alle opbrengsten daarvan gaan rechtstreeks naar Make-A-Wish.  Zo kunnen mensen zelf een (st)eendje bijdragen door onder meer te bieden op een dag meelopen bij de leeuwenwelpjes in de Beekse Bergen, of op een figurantenrol in Moordvrouw. De hoogste bieder wint zo niet alleen deze unieke veiling, maar het bedrag komt ook nog eens ten goede aan Make-A-Wish. Bij alle andere veilingen op de site krijgen bieders de mogelijkheid eenvoudig één euro te doneren.

Hoe fantastisch is deze samenwerking?!
Zelf een donatie doen? Dat kan via de website http://www.vakantieveilingen.nl > Make-A-Wish
De bijzondere veilingen staan live tot 14 november 2017. 

2 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s