Al 7x gevraagd om naar het heilige Kerala – India te reizen?! | Strangers asked me 7 times for a journey to Kerala -India?!

Ik ben hoogst waarschijnlijk niet de enige die hier last van heeft. Ongevraagd ontvang ik per mail en via privé berichten op Instagram informatie over een reis naar het heilige India. De eerste keer dat ik zo’n bericht ontving heb ik deze persoon direct geblokkeerd op Instagram en een aantal dagen later ontving ik voor 95% hetzelfde bericht van een andere Instagrammer die beweerde dat ik naar ‘the holy Kerela’ toe moest reizen.

Een beetje flauw, maar ik stuurde direct terug ‘Hey wat toevallig! Dit bericht heb ik al eerder ontvangen van een heel ander persoon?’ en nog geen 5 minuten later werd ik geblokkeerd.

India is 1 van de meest gevaarlijke landen voor vrouwen. In ieder Instagram berichtje werd beweerd dat India compleet veilig is en ik hier naar toe zou kunnen reizen voor €700,00 all-in + vliegtickets voor 2 personen, vrouwen!

Ik begrijp heel goed dat mijn profiel openbaar is en dat iedereen mij kan emailen, maar over deze berichtjes kan ik zelf niets terugvinden op Google. Pas op voor 1 van de vele spammers die je een reis naar India aanbieden voor een spotgoedkope prijs. Ik weet nog niet precies hóe dit in elkaar steekt, maar als ik van 7 verschillende personen ongeveer hetzelfde berichtje ontvang, ga ik er toch wel van uit dat het gaat om oplichtingspraktijken.

1 van de vele berichten die ik heb ontvangen en die nog in mijn spam box te vinden is:

India