Hoe bewerk ik mijn Instagram foto’s?

Vaak krijg ik de vraag van meiden met welke apps ik mijn Instagram foto’s bewerk en hóe het kan dat ze allemaal ‘op elkaar lijken’.

Een tijdje terug heb ik een artikel geplaatst over het hebben van een eigen ‘Instagram Feed’. Heb je deze nog niet gelezen? Klik dan hier.

Het hebben van een thema op je Instagram is best belangrijk. Als al je foto’s goed bij elkaar in de grid passen, ziet alles er veel professioneler en mooier uit!

In de zomer houd ik van heldere en felle kleuren, maar in de winter ben ik best gek op een ‘donker’ thema, maar toch warm.

Mijn Instagram foto’s bewerk ik altijd met VSCO-cam en heel af en toe gebruik ik Picsart voor een extra effect. Ik heb een aantal weken geleden voor een thema gekozen en na een paar keer bewerken, ken je de verhoudingen uit je hoofd. Via Pinterest kun je veel mooie thema’s vinden!

Met welke apps bewerk jij je foto’s?  Laat het weten in de reacties!
Benieuwd naar mijn Instagram? Klik hier.

11 thoughts

  1. Bedankt voor jouw tips!
    Ik gebruik https://pixlr.com/express/ op mijn laptop. Meestal is bijsnijden, aangevuld met een klein beetje meer saturatie en contrast genoeg om mijn broodfoto’s er net wat meer uit te laten springen. En natuurlijk is het erg handig om de foto’s te kunnen verkleinen met het oog op de opslagruimte en het sneller laden van je site :-).

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s