Garnier SkinActive Pure Active Charcoal 3 in 1

Een nieuwe favoriet: Garnier SkinActive Pure Active Charcoal 3 in 1 masker!

Het masker van Garnier pakt de mee-eters zichtbaar aan door haar bijzondere en unieke formule. Het is een reinigingsgel, scrub en masker in 1! Je hebt niet veel van dit product nodig en dat maakt het voor mij extra bijzonder.

Hoe gebruik ik dit product?
– Ik maak mijn gezicht eerst goed schoon (benieuwd waarmee? Check deze link)
– Daarna zorg ik dat mijn gezicht goed droog is
– Ik breng het masker met mijn vingers aan, maar dit kan ook met een speciale kwast
– Laat het 5 minuten intrekken en opdrogen
– En dan spring ik lekker onder de douche!

Ik gebruik het product dus als masker, maar hij is ook goed te gebruiken als reiniger of scrub. Als je het als masker gebruikt, kun je dit 3x per week doen. Bovendien bevat Charcoal Clay een absorberend mineraal, waardoor de huid wordt geneutraliseerd. Het toegevoegde bosbes extract zorgt voor optimale bescherming op welke manier je de gel ook gebruikt.

Dit product is zeker aan aanrader en is te koop bij verschillende drogisterijen en bij bijvoorbeeld; Kruidvat.
Zonder kortingen kost deze tube €8,99.

5 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s