What’s in my bag?!

Een tag die mij nooit verveeld is de ‘What’s in my bag’
Ik vind het altijd leuk om dit soort blogs of video’s te bekijken op YouTube alleen vraag ik mij af of iedereen altijd wel zo eerlijk is!

Mijn tas is 9/10x namelijk een rommeltje, maar toevallig heb ik deze een aantal dagen terug weer geordend en de 28 verkreukelde bonnetjes, blaadjes en andere papiertjes weggegooid.

2017-10-14 111296416648..jpg

Dit is wat ik op dit moment in mijn kleine ‘everyday’ tasje bij me heb.
– Mijn Cowboysbag portemonnee
– Een extra horloge, ja ik vergeet namelijk heel vaak om ’s ochtends een horloge om te doen
– Een wimperborsteltje voor mijn wimperextensions
– Mijn favoriete parfum: Hugo Boss – Ma Vie!
+ mijn sleutels als ik ergens ben

Welk item heb jij áltijd bij je?
Laat het weten in de comments!

10 thoughts

  1. Ik heb nog niet zo lang geleden mijn handtas uitgemest. Hij blijft best netjes, al zeg ik het zelf. Wat er in zit? Een pen, één reserve lens, mini-deo of mini-parfum, sleutels, een beursje (kleine portemonnee) en m’n telefoon.

    Like

  2. Hele leuke blog! Wat ik altijd bij heb zijn mijn portemonee of course, 2 etuitjes met daar in mijn favo labellos, mijn rode lippenstift van Bourjois, mijn spray om mijn bril te kuisen, een klein spiegeltje, haarrekjes voor noodgevallen 😉 Mijn zonnebril, huissleutels en een kleine deo roller! Door de etuitjes vind ik alles makkelijk terug 😊

    Geliked door 1 persoon

  3. Dit soort posts vind ik ook altijd leuk om te lezen! Zelf ben ik het typische voorbeeld van de vrouw met de véél te grote handtas, waarin véél te veel zit☺ Standaard gaat er altijd deo in. Ik voel me niet compleet zonder. En meestal valt er in mijn tas ook iets te eten☺

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s