Expeditie Robinson, waarom ben je dit seizoen zo anders?

Ben ik de enige? Ik dacht dat het leuker zou worden en misschien gebeurd dit het ook nog, maar op dit moment vind ik Expeditie Robinson dit seizoen gewoon écht niet zo leuk als alle voorgaande seizoenen.

Ligt het aan de kandidaten? Nee, niet aan de kandidaten persoonlijk, maar is dit wel een goede combinatie? Ik weet het niet.. Een heleboel vragen en ik vraag mij zelf ook af of ik de enige ben die dit seizoen minder vind..

Expeditie Robinson is voor mij iets waar ik ieder jaar opnieuw weer naar uitkijk, net zoals naar ‘Wie is de Mol?’. Ik was altijd blij als het weer donderdag was, maar dit jaar is dit wel ietsjes anders.

Het nieuwe idee met onbekende kandidaten vind ik erg leuk! Het lijken mij ook allemaal leuke personen en zo te zien zijn ze sterker dan de meeste bekende kandidaten. Ik vind het alleen wel jammer dat zij dagen lang op een eiland zitten te niksen en daarna ineens het spel inkomen. Waarom werden zij gewoon niet al vanaf het begin ingedeeld in Kamp Noord en Kamp Zuid?

De ‘bekende’ kandidaten, die voor mij niet allemaal bekend zijn, zijn niet zo fanatiek als voorgaande jaren. Phoe, ik herinner mij het seizoen nog met Jan Versteegh en Geraldine, of toen met Polska, Remi en Manuel Broekman! Na het seizoen met Anna Nooshin, Kraan, Boer Bertie en Jayjay vorig jaar verwachtte ik van dit seizoen heel wat. Dit was  toch gewoon heerlijk om naar te kijken?! Er waren zoveel groepjes en complotten en je wist eigenlijk niet wat ze nou precies gingen doen bij de eilandraad.

Het lijkt er meer op dat de kandidaten van dit seizoen enkel willen overleven als individu en het lijkt ze allemaal niet zoveel te boeien op welke manier. Het is te voorspelbaar wie er naar huis gaat. Kaj Gorgels en Shelly Sterk vind ik leuke personen, omdat ik naar de programma’s/video’s kijk waar zij in voorkomen, maar een Soundos hadden ze van mij ook best thuis mogen laten, wat een gezeur iedere aflevering.

seths
Kortom, ik vind het een beetje jammer! Wat vinden jullie van dit seizoen en de kandidaten? En wie wint er volgens jou? Laat het weten in de comments!

7 thoughts

 1. Klopt, het mag dan een nieuwe formule zijn met ‘onbekenden’, een vader met dochter e.d. maar het kan mij ook niet meer boeien. Jammer. Nu maar weer wachten op Wie is de mol?

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb precies hetzelfde! Dacht dat het aan mij lag.. Normaal kijk ik trouw elke aflevering, maar dit seizoen heb ik er al twee gemist. Het boeit me helaas niet meer zoveel als de jaren ervoor. Zo jammer, want het was echt een leuk programma!

  Geliked door 2 people

 3. Ik vind het wel oke. Ik snap wel wat je bedoelt. Het is inderdaad wat aan de saaie kant. Er gebeurt niet veel. Maar wat jij hebt met Expeditie Robbinson heb ik met HNTM. Ik heb 3 afleveringen gekeken en toen ben ik afgehaakt. Ik vind de deelnemers van dit jaar niet so leuk ende shoots en challenges ook niet…

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik snap heel goed wat je bedoeld. Er mag wel wat meer gekonkel komen. Maar ze moeten nog naar de samensmelting, dus wie weet kom het nog. Daarnaast vind ik het ook erg jammer en raar dat de onbekende Nederlanders er niet gelijk bij zitten maar zichzelf (lijkt wel) opnieuw moeten bewijzen door proeven tegen elkaar te doen. Alsof ze dan pas Kamp Noord of Kamp Zuid waardig zijn. Ik ben voor Niels! Wat een held is hij!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s