Bologna, Italy – OPZOEK NAAR TIPS

Ik heb súper goede en leuke tips ontvangen op mijn vorige blogpost waarin ik om ‘Edinburgh, Scotland’ tips vroeg, vandaar dat ik jullie nog een keertje om hulp ga vragen voor mijn citytrip naar.. BOLOGNA! Volgende week dinsdag vertrek ik met mijn vriend Didier naar Italië om Bologna te gaan ontdekken.

Welke ‘bezienswaardigheden/winkelstraatjes etc.’ raden jullie aan? Of wat juist niet?!


Alle informatie is welkom!
PS: Ik heb helaas geen geldboompje in mijn tuin (was het maar zo’n feest), maar Ryanair en Booking.com in de gaten houden is een leuke hobby! (Zie: Spotgoedkoop naar Schotland & Italië met Ryanair!)

Liefs,

5 thoughts

  1. Ik denk dat je ondertussen al geweest bent, maar voor Italië tips kan je altijd op mijn blog terecht. 😉
    Ben wel benieuwd hoe je het hebt gehad. Bologna wordt gezien als de culinaire hoofdstad van Italië.

    Like

  2. Hoi, het is geen tip over Bologna, maar misschien wel één waar je wat aan hebt. Als je vaak inlogt van dezelfde computer dan wordt jouw IP adres herkent en gaan de prijzen iedere keer iets omhoog. Veel plezier in Bologna.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s