Holland’s Next Top Model UPDATE| Gewijzigde top 3, waarom?!

Een tijdje terug postte ik een artikel ‘Wat ik vind van de kandidaten van Holland’s Next Top Model’ op mijn blog.  Ondertussen zijn wij alweer 3 afleveringen verder en er is behoorlijk wat gebeurd! Mijn top 3 is deels gewijzigd…

Allereerst, de make-overs; deze vond ik persoonlijk niet heel spectaculair in vergelijking tot de vorige seizoenen, maar dat is ook zeker niet bij iedereen nodig, haha.

De grootste make-over was in mijn ogen bij Sanne en het resultaat vind ik echt super mooi! Haar ogen en gezicht komen nu veel meer tot hun recht en ze heeft een veel volwassenere uitstraling. Mooi mens! Het rode haar van Bonita vind ik ietsjes minder, maar ik begrijp de keuze van de stylisten, want dit maakt haar wel een opvallende vrouw én ik moet zeggen, de rode haren staat haar echt tof op de sokkenshoot foto’s.

Wie zijn op dit moment, mijn favorieten?
Op nummer 1, 100% wéér Jamie! Die jongen heeft ziet er écht uit als een model, presteert als een professioneel model en maakt het programma heerlijk vrolijk!
Op nummer 2, toch Montell! Ook al ben ik op dit moment bang dat hij niet heel veel verder gaat komen door zijn onzekerheid, hoop ik dit zeker wel! Montell heeft zo’n unieke uitstraling en dat maakt hem bijzonder.
Op nummer 3, lastig.. Jamie en Montell zijn in mijn ogen echt 2 bijzondere personen met een eigen uitstraling. Daarbij houd ik er ook echt niet van als iemand té zelfverzekerd is of nonchalant reageert op feedback. Mijn nummer 3 op dit moment is Ritse. Hij heeft mij echt verbaasd met de sokkenshoot en misschien komt het door het vertrek van Senna, dat Ritse meer opvalt.

Vanavond om 20.30u is er weer een nieuwe aflevering te zien op RTL5!
Wie zijn jouw favorieten op dit moment? Laat het zeker even weten in de comments!

3 thoughts

  1. Misschien lullig om te zeggen, maar ik vind Montell euhm tja gewoon niet mooi. Ik vind Jamie echt heel tof en leuk, vooral in die catwalkshow van die wilde chick. Daarnaast vind ik Sanne erg knap, maar een beetje te jong, verwend en arrogant (ook al vind ze zelf van niet). Ritse is gewoon altijd chill en zichzelf en had n mooie foto met dat krantenhoedje;) dus deze zitten in mijn top 3.

    P.s. Latanya vind ik de grootste bitch, dus hopelijk gaat ze er snel uit, al denk ik van niet.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s