‘5 TRAVEL GOALS’ – voor de sunlovers!

Verliefd op de zon en gek op prachtige hotels mét leuke aanbiedingen? Vandaag heb ik 5 toppertjes voor jullie geselecteerd mét de bijbehorende linkjes. Hoe makkelijk is het! Al deze reizen zijn te boeken bij Corendon. Ik heb voor deze touroperator gekozen, omdat mijn vriend en ik afgelopen jaar 3x eerder met Corendon op vakantie zijn geweest en wij goede ervaringen met deze touroperator hebben!

Ik ben zelf fan van een hotel/appartement dichtbij of zelfs aan het strand en in de buurt van leuke winkeltjes en restaurantjes. Zie hier, mijn selectie!

TRAVEL GOAL – voor de sunlovers! #1

Cyprus

In the spotlights: Het Vuni Palace hotel in Cyprus sprong er voor mij direct uit. De mooie plaatjes en dat dit hotel direct aan een privéstrand ligt, trok mij naar dit hotel toe. Ook de recensies zien er goed uit én het hotel is ‘Winner Hotel of the year award!’


TRAVEL GOAL – voor de sunlovers! #2


Egypte


In the spotlights: All Inclusive Hotel Albartos Palace! Wauw, wat een suuuper groot hotel is dit zeg! Albatros Palace is direct gelegen aan een prachtig zandstrand en is ook gericht op de kids. Wat wel handig is om te weten, je hebt voor deze reis een visum nodig.


TRAVEL GOAL – voor de sunlovers! #3


Turkije


In the spotlights: Voyage Sorgun, een Ultra All Inclusive hotel gelegen in de Turkse badplaats Side/Sorgun. Vorig jaar oktober zijn Didier en ik naar Side geweest en dit is echt een heel leuk plaatsje. Helaas hadden wij een minder hotel getroffen (qua personeel), maar dit lijkt mij echt een toppertje! Dit complex is gelegen in een groene omgeving en omgeven door pijnboombossen. Voyage Sorgun ligt direct aan een mooi privé zandstrand. Het historische centrum van Side is gelegen op ongeveer 3 km.

TRAVEL GOAL – voor de sunlovers! #4
Tenerife
In the spotlights: Alborada Beach! Een appartementencomplex (met mogelijkheden voor een All Inclusive verblijf) direct aan zee en een klein vulkanisch strand en op loopafstand van het centrum. De prijs is over het algemeen prima te doen, wat betekend dat je meer kunt shoppen! Las Galletas, het dichtstbijzijnde centrum, ligt op ca. 100 meter. Het centrum van Playa De las Americas ligt op ca. 12 kilometer.

TRAVEL GOAL – voor de sunlovers! #5
Griekenland
In the spotlights: Calypso Beach. Direct gelegen aan het prachtige zandstrand van Faliraki op ca 2 km van het centrum. Rhodos-Stad ligt op 12 km. De foto’s zeggen genoeg en vanuit trouwe bronnen, heb ik vernomen dat dit echt een toppertje in Griekenland is! Ook zeker een aanrader voor mensen met kinderen.

 

3 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s