Verliefd op de wanddecoratie van Desenio!

Op dit moment is het de trend om 2 (of meerdere) grote posters in je woonkamer of slaapkamer te hebben hangen. De meeste lezers van mijn blog zullen het Deense bedrijf ‘Desenio’ wel kennen. Toen ik een samenwerkingsaanvraag ontving van Desenio, twijfelde ik geen moment.

Ik kreeg een budget en heb gekozen voor 5 posters en 2 grote zwarte lijsten.
Mijn idee hierachter: De posters kun je altijd blijven wisselen, dus je kunt super tof combineren!

Ik heb 2x voor de Wissellijst Zwart (50×70) plexi gekozen + 5 posters, waarvan 2 bedrukt zijn met tekst en 3 bestaan uit een afbeelding en deze show ik jullie maar al te graag!


Uiteraard heb ik ook voor jullie een kortingscode bij Desenio uit deze samenwerking weten te halen, namelijk ‘ILSE25’ – Deze code geeft je van 19/09/2017 – 21/09/2017 25% korting op vrijwel alle posters! (behalve ‘Handpicked’ Posters & Frames).

Ik wilde erg graag ‘grote posters’ en ik twijfelde toen ik deze bestelling had geplaatst of ze wel ‘groot genoeg’ waren. Toen ik de lijsten en posters ontving, bleek dit echt de perfecte maat te zijn.

Wat vind jij van de postertrend op dit moment?
Let me know!

Liefs,

6 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s