Bepaal zelf de prijs van je hotelkamer!

Té leuk om deze website niet met jullie te delen!
Bepaal zelf het bedrag voor jouw hotelkamer.

De laatste tijd ben ik veel onderweg en vind ik het leuk om in verschillende hotels of op verschillende vakantieparken te verblijven. Naast mijn grote liefde voor Booking.com gebruik ik sinds een jaartje Hotelkamerveiling.nl. Dit is een veilingsite waarop je kunt bieden op een heleboel verschillende hotels in het binnen- en buitenland! Super leuk als jij jouw vriend of vriendin wilt verrassen.

Van Stedentrips en Wellness tot Luxe, Zon, Aan zee, Natuur én Van der Valk hotels. Hotelkamerveiling.nl biedt voor ieder wat wils.

Hkv1

In april dit jaar zijn mijn vriend en ik in een luxe hotelkamer van Bilderberg in Scheveningen verbleven! Helaas zit dit hotel op dit moment niet meer in de veilingen, maar dit hotel is nog wel via de website voor een regulier tarief te boeken. Als je HIER klikt, ga je automatisch naar de veilingpagina van de super mooie Wellness kamers!

Een tijdje terug heb ik mij ingeschreven op de nieuwsbrief zodat ik iedere dag op de hoogte wordt gebracht van de leuke dagdeals. Vaak kun je voor een prikkie een mooie kamer boeken en betaal je alleen nog de reserveringskosten en toeristenbelasting én houd er rekening  mee dat wanneer je de veiling wint, je ‘verplicht’ bent om hem af te nemen, maar dat lijkt mij logisch!

Hvk4

Ben jij al bekend met dit concept of ben jij nieuwsgierig geworden?
Ik ben erg benieuwd of jullie dit net zo leuk vinden, laat het zeker even weten in de comments!

Liefs,

5 thoughts

  1. Goeie tip! Thanks! Daar ga ik zeker een kijkje nemen voor mijn volgende stedentrip! Waar ik zelf meestal gebruik van maak is de site hotwire.com. Je krijgt dan een mystery hotel aangeboden, je kunt zelf kiezen welke wijk van de stad, welke budget en hoeveel sterren het hotel moet zijn en dan geven zij een lijstje met hotels (alleen de omschrijvingen en de kortingsprijs) en dan kun je daar uit kiezen. Ik heb dit al meerdere malen gedaan en kwam toen voor nog geen 50 euro per nacht in kamers te zitten die normaal 100 a 200 euro (of soms zelfs meer) per nacht kosten! En het is altijd een hele leuke verrassing geweest welk hotel je krijgt 😀

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s