14 traptreden naar beneden..

Voor degene die het zijn opgevallen en die het iets interesseren, heb ik de afgelopen weken (tot dit weekend) wat minder tot niks gepost op Facebook en Instagram.

Op dinsdag 5 september wilde ik naar mijn werk gaan en ik liep iets te enthousiast de trap af. Bij de 3e trede van boven zette ik mijn voet verkeerd neer, waardoor ik weggleed en achterover viel. Het eerste gedeelte kreeg ik mee en was ik doodsbang dat het mis zou gaan, daarna viel ik weg. Op het moment toen het gebeurde was er niemand thuis, maar toen ik bij kwam onderaan de trap heb ik direct mijn werk en mijn vriend Didier gebeld. Didier kwam direct thuis en ik werd naar de dokter gebracht voor onderzoeken. Na het onderzoeken van mijn heup en schedel kwam er gelukkig was er niets ergers uit dan een hersenschudding en een heupkneuzing.

Ik had gehoopt en verwacht dat het allemaal wel mee zou vallen, maar het was 6/7 dagen onmogelijk voor mij om teksten te lezen en naar beeldschermen te kijken. Ondertussen heb ik een goede band opgebouwd met mijn plafond waar ik zo ongeveer hele dagen naar heb liggen staren. (En ik kon niet op mijn linkerzij liggen, ook shit)

De artikelen voor ilsezwart.com stonden al klaar en werden automatisch online gezet en met behulp van m’n beste vriendin Julia zijn er ook een aantal foto’s op Instagram online gekomen en een paar status updates op Facebook.

Op het moment gaat het goed met mij! Af en toe nog last, maar lang niet zo erg als dat het was. De rust is voorbij en de Instagram/Facebook posts gaan weer door!

21 thoughts

  1. Een spoedig herstel gewenst, wat een pech heb je. Je hebt een super lieve vriendin zeg, dat mag ook gezegd worden! Liefs Laura πŸ’•πŸ’•πŸ’•

    Geliked door 1 persoon

  2. Wow wat heftig! Super vervelend.. ik hoop dat het snel weer goed met je gaat!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s