Wat ik vind van de kandidaten van HNTM 2017..

Holland’s Next Top Model 2017 is van start gegaan en vanavond is alweer de 2e aflevering van dit seizoen! Wat een súper leuke groep modellen is dit! (Zoals het er nu naar uit ziet, haha!) Ik kijk HNTM al jaren en in ieder seizoen zat er wel een model tussen waar ik persoonlijk niet heel blij van werd, maar zo na de eerste aflevering, lijken ze mij allemaal leuk! En de iets mindere (die overigens nog altijd súper knap zijn).. tja, die zijn er al uitgevlogen in de 1e aflevering.. Alle foto’s die gebruikt zijn in dit artikel, komen van hollandsnexttopmodel.nl

Allereerst wil ik even kwijt, dat ik denk dat de programmamakers er goed aan hebben gedaan om een heel nieuw ‘team’ op dit programma te zetten. Zowel Anna Nooshin als Kim Feenstra, Nigel Barker en Jean Paul Paula vind ik 4 mooie mensen en het is een leuke combinatie om naar te kijken. HNTM komt in mijn ogen tijdens de eerste aflevering al een stuk vriendelijker en menselijker over in vergelijking met voorgaande jaren.

HNTM1
Ondanks dat alle modellen stuk voor stuk toppertjes zijn, heb ik ook een aantal persoonlijke favorieten waarvan ik denk en hoop dat zij heel ver gaan komen.

Allereerst, Montell.
Wat een naam heeft deze jongen en wat een bijzonder gezicht! Ik denk dat hij het erg ver gaat schoppen als het aan zijn uiterlijk ligt. Het moet in je zitten, maar ik denk dat dit een hele grote kansmaker is voor de finale van HNTM 2017.
HNTM2Jamie!
Hij viel mij direct op. Mensen, ik ben geen toekomstvoorspeller, maar als hij het goed gaat doen in dit programma.. Gaan wij nog heel veel van Jamie zien! Wat ’n uitstraling.

HNTM3Sanne!
Die ogen! Ik denk dat iedereen het hier unaniem over eens is. Heel mooi!
Eerlijk, ik had wel een ‘minder’ vooroordeel over haar gekregen na het zien van een klein stukje op Facebook, maar na het zien van de 1e aflevering is dit vooroordeel ook zo weer verdwenen. Ze lijkt mij een vrolijke meid!
HNTM4

Welk model is jouw persoonlijke favoriet?
Laat het weten in de comments!

10 thoughts

  1. Ik vind Montell en Jamie ook enorm bijzonder! Ik vind Ritse daarnaast ook iets hebben. En Milan… Ja die jongen is gewoon ongelooflijk knap. Ik hoop in ieder geval dat een jongen dit jaar wint!

    Geliked door 1 persoon

  2. Oeh super leuk, ik kijk de laatste tijd bijna geen tv meer. Voorheen keek ik altijd naar HNTM. Nu na het lezen van jouw artikel ben ik wel nieuwsgierig geworden om voor de buis te gaan zitten hihi! 😀

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s