Top 5 Quotes

Je kent het vast wel. Je hebt na 10.000 foto’s eindelijk 1 goede selfie en hieronder wil je dan ook een ‘goede quote’ plaatsen. Dit soort dingen bedenk ik mij altijd op het moment nadat ik de foto al heb gemaakt en ik ga dan als een gek scrollen door Pinterest.

Hieronder heb ik een aantal Quotes voor jullie gepost.
Welke Quote is jouw favoriet?

 

Advertenties

9 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s