Mijn everyday make-up look – gepest?!

Iedere vrouw heeft zo haar eigen ‘standaard’ make-up look en zo ook ik!
Door de jaren heen is mijn everyday make-up look zeker veranderd.

Vroeger ben ik jarenlang gepest, omdat mijn huid niet egaal was met mijn sproetjes en omdat ik snel ‘rood’ werd als mij iets gevraagd werd door een leraar. Helaas heeft dit mij zo beïnvloed dat ik mijzelf hierdoor ‘moest’ veranderen voor mijn gevoel.  Toen ben ik als uitvlucht jaren lang foundation gaan dragen en sinds anderhalf jaar ben ik er ‘gelukkig’ vanaf en durf ik mijzelf te vertonen zonder dit ‘beschermlaagje’ en hier ben ik trots op!

Ik draag het liefst een goede winged eyeliner in combinatie met een mooie highlighter.
Daarnaast doe ik altijd met wenkbrauwen en gebruik ik mijn dagverzorging van Garnier.

Wenkbrauwen: Catrice Prime And Fine Wenkbrauw Set
Eyeliner: Lash eXtend Eyeliner
Highlighter: MAC Mineralize Skinfinish
Highlighter Soft & Gentle

Meer make-up gebruik ik op dit moment niet, tenzij ik een feestje heb! Dan pak ik maar wat graag mijn MAC lipstick collectie erbij!  Het voordeel is wel dat ik mijn wimpers laat doen in Arnhem. (wimperextensions)  Hierdoor hoef ik nooit meer een mascara op te doen en zit ik nooit met een ‘bad lash day’.

Stel, je mag nog maar 1 product gebruiken. Welk product zal dit dan zijn?

IMG_20170704_133314_857

24 thoughts

 1. Wow wat? Hoezo ben jij gepest😱 Je bent zo’n mooie meid om te zien! Je hebt heel die foundation laag helemaal niet nodig! Je bent mooi zoals je bent echt waar!

  Als ik zou moeten kiezen zou ik voor de mascara gaan denk ik zo..

  Liefs!

  Like

 2. Like your look! Je ziet er heel mooi uit. Zelf heb ik ervaring met gepest worden en daardoor jezelf willen veranderen. Zo jammer dat anderen lullig commentaar moeten hebben. Gelukkig ben ik nu ook tevreden met mijzelf. Dikke knuf!

  Like

 3. Ook ik vind je sproetjes juist heel mooi staan en meer make-up heb je eigenlijk ook helemaal niet nodig. Ik zelf kan eigenlijk niet kiezen. Maar in ieder geval moet er wel toch minimaal wat mascara op.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik ben ook erg gepest, weet wat voor impact het heeft😶 Maar weet ook hoe sterk je er uit kunt komen: zoals jij dus 🙂! Ik vind je prachtig en yess, je make-up on point 👌🏻😃! Ik kan niet kiezen, bij mij is het meer alles of niets 😉

  Geliked door 1 persoon

 5. Sproetjes zijn juist zo mooi! Ik heb er alleen in de zomer een beetje en tel altijd af tot wanneer ze naar boven komen… Ik ga de deur niet uit zonder mascara en tegenwoordig ook een bruin, subtiel wenkbrauw potlood, verder meestal niks.

  Like

 6. Hele mooie natuurlijke maar toch aanwezige look! Mooi contrast die donkere wenkbrauwen bij je getinte huid! Ik volg je! 🙂

  Geliked door 1 persoon

 7. Je bent echt super mooi en de eenvoudige makeup look staat je ook gewoon heel mooi :). Ik zou persoonlijk echt niet meer zonder mijn shiseido mascara kunnen. Mijn ogen is ook voor mij het belangrijkste om te accentueren :).

  Like

 8. Je bent mooi met make up, maar ik denk ook zeker zonder. Ik werd ook gepest door mijn sproetjes en nu hou ik van ze! Ik kan niet zonder mijn MAC poeder en foundation in een!! 🤗💕

  Geliked door 1 persoon

 9. Ik vind winged eyeliner ook helemaal super! Het maakt ook deel uit van mijn everyday make up routine, ik zou niet zonder kunnen. Ik herken je verhaal ook een beetje, ik kon ook gauw rood worden omdat ik best een lichte huid heb, en daar kreeg ik ook wel eens commentaar op. Ik droeg ook vaak foundation, en niet zo’n beetje. Vaak concealer, een laag foundation én poeder. Het zag er eigenlijk juist niet mooi uit, en nu draag ik alleen wat poeder en af en toe een concealer eronder. Je bent prachtig, en ik vind jouw huid juist mooi en leuk met sproeten!

  Like

 10. Ik vind je super mooi! Ik word nog steeds snel rood… Heel vervelend inderdaad, maar ach, ik lach maar gewoon mee tegenwoordig. 🙂 Ik vind trouwens je shirt super mooi? Mag ik vragen waar je die geshopt hebt?

  Als ik nog maar 1 product mocht gebruiken was het een getinte lippenbalsem. x

  Like

 11. Ziet er super uit Ilse en ik ben er zeker van, zelfs zonder make-up ook! 😉 Zelf heb ik mijn “dagelijkse” make-up die ik dan wel eens durf afwisselen met een dag zonder make-up om mijn ogen wat rust te geven. Je zegt dat je extensions hebt maar heb jij soms tips om je wimpers mooi te houden? Om ze te verzorgen?
  Verder heb ik dan nog de full-on look als ik de deur uitga voor een feest ;). Toffe post!

  Like

 12. Mhhhh🤔 …
  Je hebt een hele frisse uitstraling zonder foundation moet heel eerlijk bekennen dat ik niet zonder mijn “masker” de deur uit ga en mascara kan ik ook niet missen!
  Krijg dan gelijk de vraag “ben je ziek?” Hahaha

  Geliked door 1 persoon

 13. Je bent prachtig zonder dat laagje met die lieve sproetjes.
  Ik zou er een moord voor kunnen doen om mijn wenkbrauwen zo mooi uit te tekenen. Ik weet zelfs niet hoe eraan te beginnen.
  Ik kan geen mascara missen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s