Mijn telefoonhoesjes + kortingscode

Via mijn Instagram krijg ik vaak de vraag van volgers wat voor een telefoon ik heb en welke telefoonhoesjes ik gebruik + waar ik deze bestel! In deze blogpost vertel ik hier meer over.

Sommige meiden die ik ken bestellen ontelbaar veel hoesjes op AliExpress of Wish. Hier is natuurlijk helemaal niks mis mee en super leuk als je van afwisseling houdt! Ik heb een aantal telefoonhoesjes in de afgelopen jaren gehad en hieronder zal ik mijn deze laten zien! Voor iedere telefoon een ander hoesje.

1. TED BAKER
Dit hoesje van het merk TED BAKER was mijn eerste ‘dure’ hoesje die ik zelf heb aangeschaft. Het hoesje is sierlijk en heeft een fijne structuur. Het hoesje op de afbeelding is een voor een iPhone, maar ik had de Samsung Galaxy S6 versie hiervan.

Ted-Baker-Alli_hardcase_hoesje_iPhone-6

2. GUESS
Dit hoesje van GUESS heb ik een aantal jaren geleden van mijn opa en oma gekregen toen wij naar de stad gingen. Ik was helemaal verliefd en wilde niets anders meer! Het hoesje heb ik ongeveer een jaar om mijn telefoon gehad en is nu ook helemaal op. – Samsung Galaxy S4

Guess_Croco_Glossy_Book_Case_Hoesje_Samsung-Galaxy-S4-i9500-i9505

3. iDeal of Sweden
Voor mijn nieuwe telefoon heb ik 2 hoesjes van iDeal of Sweden ontvangen. Persoonlijk ben ik gek op marble printjes en deze hoesjes vind ik super! Het is een hele andere structuur in vergelijking tot de GUESS en TED BAKER hoesjes en dat maakt het juist zo bijzonder. – Samsung Galaxy S8

wp-image-1839463360

Namens iDeal of Sweden mag ik jullie een kortingscode geven die 15% korting bied op de gehele bestelwaarde: BBX15

Welk hoesje zou jij het liefst om je telefoon dragen? Laat het weten in de comments!

4 thoughts

  1. Die marble prints zijn mooi zeg ! Ik heb momenteel zwarte marble maar die is gebarsten helaas!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s