Hi perfecte marble look laptopcase!

FOUND IT! Na een jarenlange zoektocht naar de ideale laptopcase of sticker voor een leuk bedrag heb ik hem dan eindelijk weten te bemachtigen! Via CaseApp heb ik deze super toffe marmerlook laptopcase weten te bemachtigen!

Sinds een aantal jaren heb ik een Toshiba laptop (15.6) en dit is echt de beste laptop die ik ooit gehad heb, maar ik vond de ‘voorkant’ altijd een beetje saai. Bij vriendinnen op school zag ik altijd zulke leuke hoesjes, maar nergens vond ik wat ik zocht. Ik wilde namelijk een laptopsticker die géén schade aan mijn laptop zelf aan zou brengen, want misschien wil ik die sticker er niet voor altijd op en dan wil ik ook niet met plakresten op mijn laptop rondlopen.

Via CaseApp heb ik deze sticker besteld. Je kan er zelf 1 ontwerpen of 1 van de vele voorbeelden aanschaffen. Ik koos ervoor om een voorbeeld aan te schaffen, omdat ik gek ben van de marmerlook en ik zeker wist dat deze skin goed zou zijn.

20170813_183000

Als je op het volgende linkje klikt, kom je snel op de pagina met voorbeelden terecht:
– Laptop: https://caseapp.nl/designs/view/skin/pc-laptops/
– Smartphone: https://caseapp.nl/designs/view/case/iphone/ 

Ik ontving de case/sticker snel via de bezorging van PostNL.
De laptopcase/sticker was goed verpakt in een hard karton en er zat een ‘waarschuwingssticker’ op voor PostNL, zodat zij voorzichtig om zouden gaan met het pakket.

Je hebt laptopcases/stickers in allerlei verschillende soorten en ook in allerlei maten. Daarnaast kun je ook een smartphone hoesje ontwerpen die precies bij je laptop past, hoe leuk is dat!

Na contact te hebben gehad met met super klantvriendelijke personeel van CaseApp, mag ik jullie een unieke kortingscode geven die 2 maanden geldig is!!

20% korting: ILSEZ20
Geldig via www.caseapp.nl 

Ik raad je aan om zeker even een kijkje te nemen tussen deze prachtige cases!
Mocht je vragen hebben over het formaat van de case en jouw eigen laptop, raad ik je aan om contact op te nemen met CaseApp. Zij staan je vriendelijk te woord!

Liefs,

 

8 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s