‘INTERNATIONAL LAZY DAY!’

It’s the most wonderful day, of the year! 10 Augustus 2017, ‘INTERNATIONAL LAZY DAY’ de dag waarop je onbeperkt met je bank kan knuffelen, series mag kijken en de hele dag in je chill-outfit door het huis heen mag slenteren. Het ideale excuus om eens even een ‘break’ te nemen en even tijd voor jezelf te maken zonder jezelf hier schuldig over te voelen.

Veel informatie over ‘International Lazy Day’ is niet bekend, maar 1 ding is zeker. Deze dag is in het leven geroepen om eens lekker niets te moeten. Wij Nederlanders zijn vaak heel erg druk met werk en anderen, waardoor jij jezelf vergeet en jezelf wegcijfert.

Natuurlijk is het goed om anderen te helpen en druk te zijn met je baan waar je het super naar je zin hebt, maar vergeet jezelf niet, doe de dingen in het leven die jij écht leuk vind en geniet van ieder moment! Tijd voor jezelf nemen hoort hier zeker bij en is heel belangrijk.

Dus,  zorg voor lekkere dingen in huis, doe vanavond je chill-outfit aan, pak je afstandsbediening, plof neer op de bank en kijk naar je favoriete serie/film of pak samen met je beste vriendin een terrasje.. Geniet van je welverdiende me-time!

Wat is jouw ultieme ‘lazy day’ moment? Laat het weten in de comments!

ecf28171171e143fb0a2eb87445d8efb--lazy-quotes-funny-sarcastic-sayings

2 thoughts

  1. Ik lees dit dus te laat. Maar 10 augustus was voor mij gewoon een werkdag, dus niet met een lazy chill day pakje naar kantoor. Ook niet met een lazy chill pakje op de bank met de voetjes omhoog. Maar voor volgend jaar bewaren…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s