5 TRAVEL GOALS – Europa

Hi lieve lezers! Wat leuk dat je op deze blogpost hebt geklikt en benieuwd bent naar mijn 5 travel goals. Ik houd er echt van om mooie plekken te ontdekken en als het kon had ik iedere maand wel een citytrip of vakantie geboekt, maar er moet natuurlijk ook gewoon gewerkt worden! Naast citytrips naar het buitenland, vind ik het ook fijn om in Nederland een hotelletje te boeken of een leuk vakantiehuisje, maar deze blogpost gaat echt over mijn 5 travels goals binnen Europa!

Het afgelopen jaar ben ik 3x naar Mallorca geweest. Echt een prachtig eiland! Zeker een aanrader als je hier nog nooit bent geweest. Op mijn blog heb ik hier ook meerdere posts over geschreven en die kun je HIER terug vinden.
Naast mijn vakanties in Mallorca, Cala d’Or, ben ik ook met mijn vriend op vakantie geweest naar Turkije, Side. Deze vakantie was een heel verschil in vergelijking tot Mallorca, maar ook een mooie ervaring.

Afgelopen reizen: Mallorca, Cala d’Or (2x) – Mallorca, Palma de Mallorca – Turkije, Side Frankrijk, Parijs Engeland, Londen 

Geplande reizen: Schotland, Edinburgh – Italië, Bologna

TRAVEL GOAL – EUROPE NR. 1
De Cycladen (Griekenland)

Oia Santorini

Als ik Didier zo ver krijg om volgend jaar naar een van de Cycladen in Griekenland te gaan, gaan wij hier zeker heen! Al die foto’s die ik dit jaar ben tegengekomen van Griekenland zijn prachtig. Ik ben fan van de lieve witte huisjes en de prachtig heldere zee.

TRAVEL GOAL – EUROPE NR. 2
Sardinië (Italië)

2

Een prachtige vakantieparadijs in de Middelandse Zee. Het eiland Sardinië staat bekend om haar kusten met prachtige stranden.  In het binnenland leven paarden en stieren, geiten en wilde zwijnen in het wild. Aan zee vind je lagunes met de sierlijke roze flamingo’s en met een beetje geluk kun je hier dolfijnen spotten! Super vet!

TRAVEL GOAL – EUROPE NR. 3
De Plitvice meren (Kroatië)

4

Kroatië is niet het allereerste waar ik aan denk bij ‘op vakantie gaan’, maar toen ik laatst deze foto van de Plitvice meren tegen kwam, was ik verkocht! Hoe mooi is dit water in combinatie met de natuur. Ik vraag mij alleen af op welk moment in het jaar je hier het beste naar toe kunt gaan. In de winter moet dit ook een hele happening zijn.

TRAVEL GOAL – EUROPE NR. 4
Fins Laplapland

22
Hóe romantisch is deze plek?  Een reis ik eens in mijn leven gemaakt wil hebben! Wakker worden met geweldig uitzicht en ’s avonds vanuit je accommodatie óf op zoek gaan naar het magische noorderlicht.

TRAVEL GOAL – EUROPE NR. 5
De Noorse Fjorden (Noorwegen)

1

Last but zeker not least, de Noorse Fjorden in Noorwegen. Misschien staat deze reis wel boven aan mijn lijstje om naar toe te gaan! Altijd heb ik al  gezegd dat ik dit ooit een keer in het echt wil zien. Het water, de landschappen. Ik vind het heel bijzonder!

Het was best moeilijk om zo’n lijstje te maken. Ik ben gek op Zuid-Europa, maar deze locaties vind ik zelf wel heel bijzonder.

Wat zijn jouw Europese Travel Goals? Laat het weten in de comments.

19 thoughts

 1. De Plitvice meren zijn prachtig, je kan heel mooi wandelen in het gebied! Als je in Kroatië bent, vergeet dan ook Dubrovnik niet, prachtige havenstad!

  Geliked door 1 persoon

 2. Volgend jaar hopelijk naar Slovenië. Dat was het plan dit jaar al maar we waren te laat om te boeken en de beste hotels waren al weg. Dit jaar wordt het Kiel in Duitsland. Niet zo bekend, maar een heel leuk havenstadje. We waren er twee jaar geleden al. Het hotel waar we (opnieuw) gaan, Atlantic Hotel, is echt fantastisch en heeft een bar op het dak met prachtig uitzicht.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik ben vooral helemaal bezeten van de Griekse eilanden… Jammergenoeg is dat in het hoogseizoen nauwelijks te betalen met een kind. Ik kom er thuis! Heerlijke blog trouwens. Waardoor ik zin krijg om ook eens verder te kijken dan Griekenland 😉 Mallorca klinkt ook goed. Zou het iets voor kids zijn ook? 😊

  Geliked door 1 persoon

 4. Door je blog te lezen krijg ik enkel en alleen nog maar meer zin om te gaan reizen.
  Ik hoop dat je snel weer kan gaan reizen zodat ik je avonturen kan lezen. 🙂

  Geliked door 1 persoon

 5. Fins Lapland: ook het ijshotel lijkt me leuk om eens uit te proberen. Voor één nachtje. Want het is niet goedkoop. Sardinië is ook erg mooi. Wij gingen al een paar keer naar Sicilië en daar heb je bij Favignana net hetzelfde turkooizen water. En ook in het zuiden van Italië, bij Puglia heb je prachtige baaitjes bij de rotskusten. Of bij Cinqueterre. Maar dat is jammer genoeg erg toeristisch tijdes de zomermaanden. Veel reisplezier!

  Geliked door 1 persoon

 6. Prachtige plekken! Ik wil ook graag een keer naar Sardinië. Noorwegen is zeker een aanrader, maar wel erg duur vonden wij. Zelfs een gewoon simpel patatje kost al een hoop geld. Dan kun je denk ik beter Zweden van dichtbij bekijken, ook prachtig, en iets minder prijzig. 😀

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s