GIVE AWAY! 🌴 – AMI Kappers & IVY Hair Care SILVER SHAMPOO + review!

Ladies opgelet! Omdat de vorige AMI Kappers winactie zo goed liep, mag ik deze maand weer 5 fantastische producten aan jullie gaan weggeven! Dit keer is het de beurt aan de IVY Hair Care Silver Shampoo, te koop bij alle AMI Kapsalons in Nederland én online.

Sinds april 2016 laat ik mijn haren regelmatig knippen en kleuren door Carlijn bij AMI Kappers Brummen. Zoals de meeste van jullie weten, heb ik lang blond haar met een koele donkere aanzet. Om mijn blonde haar ‘grijs en mat’ te laten lijken, gebruik ik als verzorging de Silver Shampoo van IVY Hair Care. Zilvershampoo zorgt ervoor dat de ‘gele en warme’ gloed van je haar verdwijnt.  Ik heb werkelijk waar alle zilvershampoos van alle drogisterijen geprobeerd, maar geen enkele zilvershampoo gaf het perfect resultaat. Totdat Carlijn mij deze shampoo liet proberen..

Hoe gebruik je deze zilvershampoo?

Op vochtig haar aanbrengen en masseer het in en spoel grondig uit. Door de shampoo enkele minuten in te laten werken krijg je een intenser resultaat. Voor een mildere werking meng je de Silver Shampoo dan met één van de andere IVY Hair Care shampoos

Huh? Wat is dan het verschil tussen IVY Hair Care Silver Shampoo en een ‘andere’ zilvershampoo?

Zoals je kunt zien op onderstaande foto, is er een duidelijk verschil tussen de IVY Hair Care Silver Shampoo en het ‘onbekende’ drogisterij product. De IVY Hair Care Silver Shampoo heeft een extreem paarse kleur in vergelijking tot die van de drogisterij en persoonlijk vind ik de rechter er ook erg waterig uit zien. Uit ervaring kan ik zeggen dat dit soort producten niet echt werken.

PicsArt_07-22-05.03.51

Resultaat vóór en na het gebruik van deze shampoo:
Woorden zijn overbodig. Mijn warme gloed is verdwenen en je ziet een duidelijk verschil.

PicsArt_07-22-05.09.38

Kun jij niet wachten om deze super effectieve zilver shampoo te winnen? Klik hier om naar de website van AMI Kappers toe te gaan.

Meedoen aan mijn winactie? Het is heel simpel!
1. Plaats een reactie en tag een vriendin onder mijn Instagram foto. (Klik hier om naar deze foto toe te gaan)
2. Volg @ilse.zwart en @amikappers op Instagram!

Geen Instagram? Geen Facebook? Laat in de comments weten dat je mee doet + Abonneer je gratis op mijn blog, zo blijf je op de hoogte van alle winacties en posts! (En dan kan ik jou een mailtje sturen als je hebt gewonnen!)

De winnaars worden over 1 week bekend gemaakt.
De vorige keer liet ik op Insta weten wie er hadden gewonnen, maar dit keer zal ik de geabonneerde winnaars een mailtje/privé berichtje sturen!

6 thoughts

  1. Super! Ik vraag mij eigenlijk af of zo’n shampoo ook werkt op niet geblondeerd haar? Mijn haar is bruin geverfd maar werkt dit ook om daar van de warme gloed af te raken? Zodat het meer askleurig wordt? Thx!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s