Last Minute Een Dagje Parijs! – Slangen Reizen

Op zaterdag 8 juli 2017 zijn mijn vriend en ik een dagje naar Parijs geweest met Slangen Reizen.
Ja, je leest het goed, één dagje naar het prachtige Parijs, de hoofdstad van Frankrijk!

Zaterdag 8 juli, vroeg in de ochtend om 01.45u, stapte Didier en ik in een luxe touringcar van touringcarbedrijf Doornbos richting Parijs. Wij hadden deze dagtrip geboekt bij Slangen Reizen. Slangen Reizen is een touroperator die super toffe reizen aanbiedt voor een leuke prijs! Zij bieden reizen aan voor diverse doelgroepen en zij richten zich in het bijzonder op stedentrips, excursie reizen en dagtochten.

PicsArt_07-12-10.21.48
Onze reis richting Parijs was begonnen! Wij hadden met voorkeur 2 stoelen voorin de touringcar gereserveerd en hier hebben wij geen seconde spijt van gehad! Het boeken van een stoel met voorkeur kost iets meer, maar hier hadden wij bewust voor gekozen, omdat het toch best een lange rit is en het is zeker de moeite waard om lekker van je af te kunnen kijken. Voorin de bus heb je ook net wat meer beenruimte en als je een beetje last hebt van wagenziekte is dit zeker een uitkomst. Wij hebben redelijk goed kunnen slapen in de bus en tijdens de rit hebben wij 2x een pauze gehad om even de benen te kunnen strekken.

Om 09.00u in de ochtend kwamen wij aan in de stad van de liefde. Ik keek mijn ogen uit. Parijs is echt prachtig!

Voordat de gezelligste buschauffeur uit het noorden van ons land, buschauffeur Koop, ons af had gezet in Parijs, gaf hij ons nog een korte rondleiding door het centrum, over de Champs-Élysées, langs de Eiffeltoren en langs de Arc de Triomphe.
Wij werden afgezet bij de Seine en hier werden wij aan het eind van de dag ook weer opgehaald. (21.00u)


Wij hadden via Slangen Reizen twee tickets gekocht om een boottocht te maken over de Seine langs een aantal toffe hotspots! Deze rondvaart gaat onder andere langs de Eiffeltoren, Museé d’ Orsay, Louvre Museum, Trocadero & Grand Palais en de Notre Dame.
IMG_20170709_131409_727
Dit was zeker de moeite waard! Ik raad iedereen aan die een dagje naar Parijs gaat om dit erbij te boeken. Met deze boottocht heb je in ieder geval alles een keertje gezien en kun je met een gerust hart de stad induiken om heerlijk te gaan shoppen!

De Champs-Élysées is echt een bucketlist ding! Deze straat is pure luxe.
Dior, Chanel, Prada, Louis Vuitton, Giorgio Armani, Tommy Hilfinger, Furla, Rolex, Abercrombie and Fitch, Hugo Boss en ga zo maar door.. Vergeet ook zeker niet de peperdure wagens die door deze straat heen rijden en waar je zelfs een ritje in kan maken! *smelt* (uiteraard wel onder begeleiding)

Toen wij klaar waren met shoppen, hebben wij een taxi gepakt naar de Eiffeltoren.
Vanaf het centrum waren wij ongeveer €6,50 kwijt. Let wel op dat je in een officiële taxi stapt en dat je niet wordt opgelicht.

PicsArt_07-12-10.27.11 - kopie
Ondanks de aanslagen in Parijs en het kleine beetje angst wat je toch onbewust bij je draagt, hebben wij echt kunnen genieten van de stad. Alle winkels en het centrum zijn zeer streng beveiligd. Voordat je een winkel in wilt lopen (zelfs bij de McDonalds), wordt je eerst gescand en gecontroleerd door de beveiliging. Jammer dat deze maatregelen nodig zijn, maar ze zijn er niet voor niets. Ik vond dit persoonlijk alleen maar prettig, omdat je goed merkt dat zij alles eraan doen om Parijs zo veilig mogelijk te houden.

Aan het einde van de dag hebben wij in een knus zijstraatje een lekkere pizza gegeten en nog even kunnen genieten van het lekkere weer en de mooie straten.

Zoals je vast gemerkt hebt aan deze blogpost en de foto’s op mijn Instagram, hebben wij echt een super leuke dag gehad in Parijs! Deze reis is super verzorgd door Slangen Reizen en wij kijken er nu al naar uit om een volgend reisje te boeken.


Een dagje naar Parijs is al te boeken vanaf slechts €29,99 per persoon!

Ben jij ook zo benieuwd geworden naar alle reizen van de firma Slangen Reizen? Bijvoorbeeld een dagje Lille, Londen of Berlijn? Neem gerust een kijkje op de website. Mocht je vragen hebben, kun je deze altijd aan het vriendelijke personeel van Slangen Reizen stellen. Ze nemen alle tijd en leggen je alles duidelijk uit.

Slangen Reizen is zowel telefonisch als per mail te bereiken.
www.slangenreizen.nl
Telefoonnummer: 0900 – 1010104 (gratis)
Ma t/m Vr: 09:00 – 17:00
Mailadres: contact@slangenreizen.nl

Heb jij al eens een reis geboekt via Slangen Reizen of ben jij van plan om dit te gaan doen? Ik ben super benieuwd! Laat het weten in de comments!

PS: Londen is ook tof!

Liefs!

 

10 thoughts

  1. Super leuk, ik ben al eerder in Parijs geweest maar dan vroeger met school. Een prachtige stad en ervaring! X

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik had gezien dat je nu mijn blog volgt, en met veel plezier volg ik jouw blog nu ook. Ik vind het super hoe je over je dagje Parijs schrijft! Ik heb het gevoel dat ik zelf meegenomen wordt en met je rond kijk, heel leuk. Parijs is inderdaad een heel leuke stad. Goeie tip van dat boottochtje, dat moet ik daar ook eens gaan doen 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s