TRENDITIONN – Fashion items!

Vorige week heb ik mijn pakketje van TRENDITIONN mogen ontvangen.
Ik had een rode bloementjes playsuit besteld, een choker en een zonnebril.
De zonnebril heb ik helaas nog niet binnen, maar ik kon niet wachten om deze 2 geweldige items met jullie op mijn blog te delen!

PicsArt_07-02-11.55.32Deze dubbele choker is online te bestellen via de webshop van Trenditionn.
Deze choker kost €4,95 en een extra leuk detail is het driehoekje aan de dunne band!
Bekijk de choker door HIER te klikken en ontvang 15% korting met de kortingscode Ilse-15!

PicsArt_07-04-09.58.54

Dit rode bloementjes playsuitje is bij Trenditionn verkrijgbaar voor €54,95
Zij is gemaakt van een fijn dun stofje en een musthave bij een strandvakantie of een dagje aan ’t strand! Bekijk deze playsuit door HIER te klikken en ontvang 15% korting met de kortingscode Ilse-15!

 

11 thoughts

 1. Super bedankt voor je antwoord! Wat fijn om dit te horen. Ik zal rekening houden met de maat, dankjewel. Helaas inderdaad dat mensen eerder negativiteit delen, maar ik check toch altijd even voor de zekerheid wat recensies als ik kleding ga kopen bij een online winkel als ik deze nog niet ken.

  Like

 2. Hi Dijn! 😊 Ik ben altijd tevreden met Trenditionn! Het is niet zo dat je het de volgende dag in huis hebt, maar vorige week had ik een bestelling geplaatst en ik kreeg hem gisteren binnen! Het is wel zo dat de maten klein vallen. Ik heb normaal een S maar bestel bij Trenditionn altijd een M 🤗 Mensen delen eerder hun mening als het niet goed is, helaas.

  Like

 3. Hi Ilse,
  Ik kwam op jouw blog omdat ik googelde naar recensies van Trenditionn. Ik heb veel slechte recensies gelezen over de slechte kwaliteit/service. Ik ben van plan daar iets te kopen maar door deze recensies twijfel ik. Kun jij mij misschien iets meer over je ervaring vertellen bij Trenditionn? Je bent namelijk de eerste positieve recensie dus ik ben heel benieuwd :).
  Groetjes, Dijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s