Onderweg naar MALLORCA! 🌴

Wanneer jullie dit lezen, zitten Didier en ik in het vliegtuig naar Mallorca (beste vertraging) óf in de bus richting Cala d’Or!!  (Of je leest hem nog veel later, dan liggen wij hoogst waarschijnlijk in zee)

Vannacht zijn wij om 00.00u vertrokken richting Schiphol Airport. Mijn zusje en haar vriend hebben ons weggebracht en om 4.00u is onze vlucht vertrokken richting Palma de Mallorca Airport. Wij vliegen met Corendon naar Mallorca om daar te verblijven in het prachtige Ola Es Ravells d’Or in Cala d’Or.

Ons hotel ligt vlak naast het centrum en wij hoeven maar een straatje uit te lopen en we staan op het strand.

Wij gaan genieten van dit prachtige eiland en wij zijn de komende dagen te volgen via Instagram. Houd Instagram goed in de gaten, want in deze dagen post ik meer informatie over een hele toffe GIVE AWAY!

Klik hier om naar mijn Instagram profiel te gaan.
No shame, ik vind het super leuk om accounts terug te volgen, dus post hieronder ook zeker even jouw username!

Liefs!

4 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s