EXPRESS YOUR SOUL – by RITUALS

De laatste Rituals, limited edition die op de markt is verschenen, is de EXPRESS YOUR SOUL lijn. Toen deze lijn net uit kwam, hoorde ik veel verschillende verhalen van mensen die de geur wel/niet lekker vonden en ik besloot ook deze douchegel te bestellen via de website van Rituals.

De inhoud van de Rituals foaming douche gels is 200 ml. Voor €8,50 heb je één van de Rituals foaming douche gels en ze gaan erg lang mee. Breng een kleine hoeveelheid gel aan op jehand en zodra het product in aanraking met water komt, verandert de gel in een ware schuimsensatie!

Ondanks dat mijn favoriet bij Rituals de Happy Buddha lijn is, moet ik bekennen dat de EYS ook zeker in mijn rijtje ‘favorieten’ thuis hoort! Deze foaming douche gel is heerlijk op een warme zomerdag of na een intensieve training in de sportschool.

De geur van EXPRESS YOUR SOUL is een combinatie van Verveine met de bloemige citrusgeur van Petitgrain. Oftewel, een erg frisse geur! De geur blijf je een aantal uren lichtjes ruiken.

Als jij fan bent van frisse geuren, is dit product een aanrader! Mocht je voorkeur meestal uitgaan naar zoete geuren, raad ik dit product niet direct aan, maar test hem zeker een keer als je langs een Rituals Store wandelt!

Als je HIER klikt, kom je uit op de site van Rituals en kun je de complete lijn vinden van EXPRESS YOUR SOUL, limited edition.

R

2 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s