DW Classic Petite – by Daniel Wellington


De echte horloge liefhebber is het vast niet ontgaan..
Daniel Wellington heeft een nieuwe collectie gelanceerd!
DW Classic Petite Collection!

Nog niet zo heel lang geleden heeft het Zweedse bedrijf Daniel Wellington een serie ‘kleine, smalle, subtiele, maar karakteristieke’ horloges gelanceerd. De horloges uit deze collecties variëren in allerlei verschillende materialen en kleuren. Bij bijna iedere horloge is het mogelijk om het bandje te vervangen/verwisselen. Van DW heb ik 3 horloges uit deze collectie uit mogen kiezen om jullie kennis te laten maken met deze geweldige collectie. Deze 3 horloges heb ik de afgelopen week ontvangen en deze laat ik maar al te graag aan jullie zien!

IMG_20170614_202719_229

Classic Petite | 32mm | Bondi| Rose Gold
Dit lieve klokje met een
  wit lederen band is echt een musthave in je horloge collectie! Als je lekker gebruind bent door de zon en deze horloge met kleurrijke armbandjes combineert ben je helemaal klaar voor de zomer! Bij deze horloge heb je de keuze uit een goude of zilveren afwerking. Ik heb gekozen voor de rosé goude afwerking. De band is eventueel verwisselbaar, maar persoonlijk houd ik mijn horloges liever ‘origineel’. Deze horloge is enkel regenbestendig dus voordat je een duik in het zwembad bij je hotel neemt, moet je hem toch echt even af doen!
Benieuwd? Klik op HIER en ga naar de website van Daniel Wellington, vergeet niet de 15% kortingscode ILSE in te voeren bij het plaatsen van je bestelling!
Armbandjes: NOZUNO

IMG_20170614_210206_499

Classic Petite | 32mm | Sterling | Silver / Black
Mijn favoriet! Deze zilveren horloge met zwarte wijzerplaat maakt je outfit helemaal compleet. Deze horloge is makkelijk te combineren met zilveren armbandjes, maar ook een Ibiza style armbandje past hier prima bij. Het horloge ligt fijn op je pols en is net als de Boni, regenbestendig!
Benieuwd? Klik op HIER en ga naar de website van Daniel Wellington, vergeet niet de 15% kortingscode ILSE in te voeren bij het plaatsen van je bestelling!
Armbandjes: NOZUNO

IMG_20170614_202709_138

Classic Petite | 32mm | MELROSE 
De tweeling Petite van mijn andere keuze! Ik kon eerlijk waar niet kiezen en heb voor beide klokjes gekozen. Spijt? Nee, zeker niet. Ondanks dat de horloges enkel verschillen van kleur, verschillen ze zeker. Het ene horloge zal ik dragen op bijvoorbeeld een zonnige dag en het andere horloge past juist weer goed bij een avondje stappen. Het bijzonderste aan deze Petite vind ik toch wel het lieve krachtige kleurtje!
Benieuwd? Klik op HIER en ga naar de website van Daniel Wellington, vergeet niet de 15% kortingscode ILSE in te voeren bij het plaatsen van je bestelling!
Armbandje: VillaMusthaves.nl

Welke Petite is jou favoriet? Laat het weten in de comments!

Liefs!

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s