#SCHOONGEZICHT – Powered by Garnier

Als je mij volgt op Instagram heb je de afgelopen tijd een aantal posts voorbij zien komen over de ‘Schone gezichten week 2017’ – Powered by Garnier.

De afgelopen week stond helemaal in het teken van #SCHOONGEZICHT.

Deze campagne is opgezet door Garnier om meiden/vrouwen te laten beseffen hoe belangrijk het is om je gezicht goed te reinigen voordat je make-up op doet en wanneer je de make-up er ’s avonds afhaalt.

Onderzoek toont aan dat 1 op de 3 vrouwen haar gezicht enkel met ‘kraanwater’ reinigt of zelfs helemaal niet.

Een aantal jaren geleden, toen ik nog op de middelbare school zat, had ik enorm last van een onzuivere huid. Ik zat toen in mijn puberteit en toen ben ik in aanraking gekomen met de verzorgingsproducten lijn van Garnier.

Over de producten van Garnier ben ik zeer tevreden. Ze zijn niet te duur en makkelijk in gebruik. Deze producten zijn bij diverse drogisten te koop en iedere drogist kan jou adviseren welk product het best bij jou huid past.

De verzorgingsproducten zijn de afgelopen jaren flink uitgebreid en er zijn een aantal producten op de markt gekomen waar ik erg tevreden over ben.

IMG_20170605_210355_170

GARNIER SkinActive – Micellaire reinigingsgel
De Micellaire Reinigingsgel voor de gevoelige huid reinigt de huid en verwijdert make-up in één simpele handeling, zelfs van ogen en lippen. Voor het eerst heeft Garnier de micellaire technologie geïntegreerd in een reinigingsgel, die verrijkt is met natuurlijk druivenextract. Micellen werken als kleine magneten die onzuiverheden, vuil en make-up aantrekken waardoor deze snel en makkelijk verwijderd kunnen worden, zonder hard te wrijven. Hierdoor blijft het vocht in de huid en droogt deze niet uit. De parfumvrije formule verzacht de gevoelige huid.
GEBRUIKSAANWIJZING: Breng het met je handen aan op een vochtig gezicht, laat het schuimen met water en masseer het zachtjes in cirkelvormige bewegingen op het hele gezicht. Hard wrijven is niet nodig. Goed afspoelen met water. Ook handig voor onder de douche!

Bekijk dit product op drogisterij.net – prijs €5,49
___________________________________________________________________________________

GARNIER SkinActive – Hydra Bomb Ultra Hydraterende Antioxidant Dagcrème
Hydra Bomb 3 in 1 intens hydraterende dagcrème 24H, vermindert fijne lijntjes en biedt bescherming tegen UV-stralen. Meer dan een hydraterende dagcrème, is deze verzorging een bom van doeltreffendheid die het vochtpeil van de huid oplaadt en deze helpt te beschermen tegen externe agressies. De innovatie: een nieuwe generatie ultra-lichte textuur die de doeltreffendheid van 2 antioxidanten Amla en Granaatappel extract combineert met een UVA en UVB bescherming en een hoge concentratie aan hydraterend serum. Persoonlijk vind ik dit een erg fijne dagcrème! Voordat je dit product wilt aanschaffen, raad ik je aan te informeren bij je drogisterij of deze crème wel echt bij je past.
GEBRUIKSAANWIJZING: Breng één tot twee nootjes Hydra Bomb Hydraterende Dagcrème aan op een gereinigd en droog gezicht. Vermijd de oogcontouren.

Bekijk dit product op drogisterij.net – Prijs €8,99
___________________________________________________________________________________

GARNIER SkinActive – Micellair Reinigingswater in Olie
Het Essentials Micellair Reinigingswater in Olie is verrijkt met micellen, reinigende oliën en ultra efficiënte arganolie. Het reinigt, verwijdert alle types make-up, zelfs waterproof, en kalmeert in één handeling
GEBRUIKSAANWIJZING: Schudden en aanbrengen op het gezicht met een wattenschijfje, zonder wrijven en spoelen. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs een gevoelige huid.

Bekijk dit product op drogisterij.net – Prijs €6,49
___________________________________________________________________________________

GARNIER SkinActive – Micellair Reinigingswater / GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPEN
Het Essentials Micellair Reinigingswater reinigt, verwijdert make-up en verzacht in één beweging het gezicht, de ogen en de lippen zonder af te spoelen. Deze zachte en geurloze formule is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige.
GEBRUIKSAANWIJZING: Gebruik van het Micellair Reinigingswater: Breng met een wattenschijfje aan op het gezicht, ogen en lippen. Hard wrijven of afspoelen is niet nodig.

Bekijk dit product op drogisterij.net – Prijs €6,49

De verwijzingen naar drogisterij.net zijn aangegeven met de originele prijzen.
Echter heeft drogisterij.net een aantal leuke aanbiedingen op bovenstaande producten, dus wees er snel bij!

Met welke producten reinig jij je gezicht?

(10/06/2017 35% korting!)

Liefs!

IMG_20170601_220624_569

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s