Russian Volume Wimperextensions + Eyeliner

Sinds oktober vorig jaar ben ik begonnen met het laten zetten van wimperextentions.  Ik begon met One by One wimperextentions, maar ik ben naar een tijdje over gestapt op de Russian Volume Lash Extensions, omdat ik dit beter bij mij vond passen.

De Russian techniek van wimperextentions is anders in vergelijking tot de One by One techniek. Binnenkort zal er een blogpost online komen, waarin ik laat zien en schrijf hoe ik mijn wimperextentions laat opvullen door BB BeautyBar eigenaresse Brenda in Arnhem en waarin ik uit zal leggen wat het verschil is.

Vaak komen er op Instagram en Facebook foto’s voorbij waarin wordt laten zien dat je absoluut geen olie bevattende producten  of waterproof make-up mag gebruiken in combinatie met je wimperextensions.

Wanneer je olie bevattende producten gaat gebruiken, zal de extension loslaten van jouw eigen wimper haar en dat betekend dus dat het hele klusje voor niets is geweest. Bij het gebruik van niet-geschikte make-up, zullen al je wimpers aan elkaar gaan kleven en dit is ook zeker geen fijn gevoel.

Na een tijdje te hebben gezocht op het internet, kwam ik bij de volgende 2 producten uit.


De vloeibare eyeliner van Lash Extend is speciaal ontwikkelt voor gebruik bij wimperextentions. Deze eyeliner is makkelijk aan te brengen en na de eerste beste regenbui zie je er niet direct uit als een

panda, ondanks het geen waterproof product is.

In combinatie met deze Lash Extend eyeliner heb ik een Eyelash Foam Cleanser aangeschaft. Hierbij kreeg ik ook een soort kwastje/sponsje. De Cleanser moet je voor gebruik even goed schudden en vervolgens breng je hem aan op je kwastje/sponsje, even rustig over je ogen heen ‘wrijven’ en weg is je make-up! Heb jij al wel eens One by One wimpers of Russian Volume Lashes laten zetten of zou jij dit graag willen? Laat dit weten in de comments!

Liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s