Verliefd op Mallorca! – Cala d’Or 25/06/17

Voor degene die mij al een tijdje op Instagram volgen, is het vast geen nieuws dat ik sinds 2016 ‘verliefd’ ben geworden op het Spaanse eiland Mallorca. Samen met mijn vriend Didier ben ik in de zomer van 2016 voor het eerst naar Mallorca toegevlogen.

Ilse voor het eerst in een vliegtuig + Ilse voor het eerst in de échte zon!
(Hmhm, ik ben hiervoor nog niet eerder in het buitenland op vakantie geweest)

Waarom zijn wij op vakantie gegaan naar Mallorca?
Didier zijn zus, Mellissa, verbleef hier een aantal maanden voor haar werk en wij gingen bij haar een weekje op bezoek.

De vliegtickets hebben wij geboekt bij RyanAir en wij vlogen vanaf het vliegveld Weeze (Duitsland). Dit is een klein vliegveld, maar groot zat als je voor het eerst een vliegtuig in stapt.
Na een kleine 2 uur vliegen, landde wij op het vliegveld van Palma de Mallorca waar Mellissa op ons stond te wachten met haar auto.

Het vliegen vond ik fantastisch. Wij vlogen in de ochtend bij zonsopgang en de lucht was heel helder. Toen ik bij Mellissa de auto in stapte om naar Cala d’Or toe te rijden, kregen Didier en ik meteen al een goed gevoel bij Mallorca. Tijdens de auto rit hoorde je mij niet. Ik was te druk met het kijken naar de kleine zelfgebouwde boerderijtjes.

 In Cala Egos aangekomen, wist ik niet wat mij overkwam. Het is werkelijk waar zo intens mooi in dit gebied! Ik raad iedereen aan om ooit een keer in je leven naar Mallorca te gaan.
Wij verbleven in een appartement vlakbij Calé d’es Pou (baai) en vlakbij een klein centrum. Naast deze wijk was Cala d’Or te vinden. Een plaats met ontelbaar veel restaurantjes, leuke winkeltjes, cocktailbars en vriendelijke inwoners!

 Wij hebben iedere dag plezier gehad en ontelbaar veel dingen ondernomen. Een dagje Palma de Mallorca (Een echte aanrader voor de shopliefhebber).. een dagje Palma Aquarium.. Zwemmen in een zwembad in de rotsen.. Eilandtour op een speedboot.. en iedere dag gingen wij uit eten in Cala d’Or.

Naast onze baai was de haven van Cala d’Or te vinden. Hier kun als toerist een boot huren of andere watersporten beoefenen. Daarbij was er ook een erg goede Cocktailbar in de haven te vinden! Hier hebben Didier en ik vaak in de avonden gezeten.

Zondag 25 juni vliegen wij weer naar Mallorca en verblijven wij wederom in Cala d’Or. Het hotel waar wij in verblijven heet ‘Ola Es Ravells d’Or’.

TIP: Mallorca is ook ideaal voor een weekendje weg en buiten vakantieperiodes om, zeker niet ‘mega’ duur.
Didier was 30 maart jarig en op 31 maart zijn wij met RyanAir vertrokken naar Palma de Mallorca.
Vanaf het vliegveld zijn wij per taxi naar ons hotel toegereden, welke wij via Booking.com hebben geboekt.

Ben jij al eens op vakantie geweest in Mallorca en heb jij goede tips?
Laat het mij dan zeker weten hieronder, in de comments!

Liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s